Moja Crvena Zvezda
ВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Македонија цела црвено-бела

Не може да прође ниједна утакмица нашег клуба, нити једна акција Омладинске школе или камп за децу, а да у свим поменутим догађајима своје учешће не остваре и наши драги навијачи и симпатизери из Македоније.

Стопама Панчева, Најдоског, Канатларовског, Стојковског и осталих врхунских играча сигурно ће корачати и неко од деце која се пријављују на наш летњи камп „Златибор 2017“.

За наш камп на Златибору током лета 2017. прве две пријаве из Македоније (у мноштву других) ове године су послали Сиљановски Томи, голман из Битоле и Здравевски Маријан, нападач из Велеса. Наше драге госте чекамо у сменама два и три, како су изабрали њихови родитељи.

Позивамо и друге родитеље да на време пријаве своју децу у три смене кампа на Златибору, јер је укупан број учесника кампа ограничен на првих 150 пријава.

Смене у хотелу Wаi Тai су:

Прва: 17. јун. — 24. јун
Друга: 24. јун — 01 јул
Трећа: 01. јул — 08. јул

Ако вам датумски ове смене не одговарају пријавите се на кампове Јахорине од 15. јула до 22. јула, или Терме Чатеж од 23. јула до 29. јула 2017.

Буди и ти део клуба !

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

како се пишу и изговарају топоними феб 2, 2017 at 15:08

топоним битољ се тако пише и чита на српском језику. није превише битно, али је добро да уређивач странице ово зна. поздрав свим звездашима

Reply

Leave a Comment