Moja Crvena Zvezda
БлоговиВажноФудбал

Национална класа и последњи дани

,,Ааа, то не може, не пасује, то је ђунта са ситним нутом.“
,,Јесте Жико, али рекли су ми да може да се убуџи.“
,,Је л’ су ти тако рекли? Е, па нека ти убуџи онај ко ти је тако рекао, ја не умем”.

Вероватно овако налик на легендарну реплику из исто тако легендарног филма, убеђује Гроф своје надређене да то тако не може, једноставно не пасује. Нећкао се Гроф добар део децембра, богме захватио је и јануар, али као и мајстор Жика из ,,Националне класе“ засукао је рукаве и ушао у канал, да, како се вели, убуџи. Поправља Гроф нашег олдтајмера ево годину и по, скупи су квалитетни делови и ретки, бар они који пасују, па Грофу дају чешће ове јефтине, па нек их убуџи. Добио је тако мајстор Гроф летос пет бесплатних делова (Руиз, Канга, Муче, Фибел, Полетановић), да л’ пасује или не пасује никог није брига, него Грофе, ти то убуџи па са нашим олдтајмером у Европу да се тркамо.

Знате и сами, вратили смо смо се подвијена репа, никог нисмо претекли, а успут су нам још Европљани скинули пар вредних делова (Ибањез, Катаи па и Хуго). Чини се слична прича и ове зиме, шест нових делова (можда и половних) али Гроф мора по оној старој, купило се појачање, ваља га љуљати.

Јесте да мало троши наш олдтајмер, али је много прешао и није више тако брз. И стварно мало троши, нису то неке паре: погледајте само ову бугарску формулу што нам умаче тек пред циљ, ту близу Степиног вајата; ал’ је брате споро, јесенас вероватно најспорија игра, па смо опет ту и тамо први у националној класи.
Да ли ће мајстор да скрпи машину за пролећну трку-видећемо. Надам се да су грешкама у одбрани дошли последњи дани, премда мајстору још нису стигли дефанзивни делови.

Радује и још једна ствар: на крају Националне класе Жика и Флојд тако скпрљени пролазе кроз циљ први, па само желим да тако и наш Гроф у олдтајмеру.

П.С. Има Гроф и атом мрава (Плавша), једино што ,,кад вози, мора да стоји„, што рече мајстор ономад.

Аутор: Милош Тодоровић

Повезане вести

5 comments

dejo јан 31, 2017 at 23:05

Autore znam za film Nacionalna klasa Srpski al bojim se da se nesto Grof ne u klapa zbog izgubljene dvije utakmice u Evropi posebno mi je zao sto je utakmica prosla lose protiv tima Sasuola koji je iz cetvrte lige dosao do prve lige Italije ,reci cu samo jedno da se ne secam kad je Crvena Zvezda gubila utakmice na svom stadionu ,jedna generacija https://www.youtube.com/watch?v=HZBDaGRtLXM pogledaj video autore MCZ mislim da su ovi igraci bas ginuli za Crvenu Zvezdu zao mi je jer su igrali protiv Bordoa u kojem su bili vecinom bas crnci ,oces li ovdje sa strane na sajtu postavit da li ste za Privatizaciju Crvene Zvezde da ili ne da vidimo ko zeli dobro Crvenoj Zvezdi

Reply
kostakurta sa 10 obaveznih karaktera јан 31, 2017 at 15:40

шта год да пише у тексту, гроф је лаф са плавим наочарима! то лаве!

Reply
SVE PJANO21 јан 31, 2017 at 11:05

Jel ovo Terza lično pisao? Koji su to delovi jeftini? Kanga ima oko pola miliona evra platu, Ruiz nešto manje, a ni ostali nisu jeftini. Prodaje se Ristić da bi se doveo neki čileanac star 28 godina! Hoćemo Milijaša od 33, skoro 34 godine! Debelo će Terza da se ugradi na ovim pojačanjima! A kad ispadnemo na leto, onda opet dovodi na kilo! Samo daj, daj, daj. Nećemo mi da priznamo sami sebi, ali Vučić nas drži u životu, gasimo se ako se promeni vlast!
Prvo je rekao dovodimo samo 3 igrača, a onda doveo 6 i hoće još! Ima li neko ko sme da se suprotstavi mafiji???

Reply
pera јан 31, 2017 at 16:28

Ma ovo samo može na zvezdaškim sajtovima. Lepo se predstaviš kao neko drugi i saspeš teoriju najokorelijih grobara. Onaj ko u ovoj državi ucenjuje i vlast i najviše troši državnih para je Partizan i to je valjda svima jasno. Sad bi i da im daju ovu titulu jer su navikli da je njihov red. E neće da može nikako ne damo. Ko god da je pisao ovaj tekst nije interesantan i promašio je temu jer Grof radi svoj posao pošteno a rezultat na kraju sezone će reći da li je dobro ili loše radio. U svakom slučaju ima ogromnu podršku Zvezdaša mada bi neki da ih okrenu protiv kluba.

Reply
ninoslav1974 јан 31, 2017 at 10:45

Ono sto si zaboravio ili predvideo je TRKA SE PONIŠTAVA!

Reply

Leave a Comment