Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаОдбојка

Одбојкашице декласирале Војводину у Новом Саду

Јована Стевановић је одмарала данас у Новом Саду

Одбојкашице Црвене звезде оствариле су и трећу победу у овогодишњем шампионату. Без већих проблема девојке у црвено-белим дресовима славиле су у Новом Саду.

Војводина : Црвена звезда  0:3 (11:25, 13:25, 5:25)

Пред око 200 гледалаца у хали „Слана бара“, наше одбојкашице су очекивано дошле до нове победе. Слободно се може рећи да је овај сусрет за наше играчице представљао само лакши тренинг, јер нови Суперлигаш Војводина нити у једном сегменту игре није могла да се супростави црвено-белим девојкама. Податак да су Новосађанке освојиле свега 29 поена у целом сусрету довољно говори.

Треба напоменути да је Црвена звезда наступила ослабљена пошто у тиму није била Ана Бјелица која је изостала због репрезентативних обавеза, а тренер Павличевић је одмарао Бојану Радуловић и Јовану Стевановић.

Црвена звезда: Будровић 9, Ракић 7, Поповић 4, Медаревић 2, Томић 14, Кецман 7, Валчић (либеро), Костић 1. Нису играле: Радуловић, Пушић, Кубура, Стевановић.

Након три одиграна кола, на табели Супер лиге Србије за одбојкашице води Црвена звезда са максималних 9 бодова, а следе Спартак са 7, Колубаре, Варадина и Јединства са 6, Визуре са 5, ТЕНТ-а са 3, Радничког са 2, Динама са 1 и Војводине која још увек није освојила нити један бод у елитном такмичењу.

У наредном 4. колу наше одбојкашице дочекаће у дербију кола тренутног првог пратиоца екипу Спартака из Суботице.

Повезане вести

2 comments

axl окт 23, 2011 at 23:28

Koji je ovo uzatopni trijum odbojkasica u prvenstvu Srbije, racunajuci i play-off? Ima li vise od 70?
Pozdrav

Reply
Теша_Делија!!! окт 24, 2011 at 12:34

To se i ja pitam. Skoro je bio, ja mislim, 55. trijumf.

Reply

Leave a Comment