Moja Crvena Zvezda
ВажноТрансфериФудбал

Звезда „удомила“ двојицу резервиста!

Црвена звезда је у једном дану нашла нове дестинације за двојицу резервиста.

Десно крило Владимир Јововић је по трећи пут на позајмицу, овај пут у Спартак из Суботице, где ће играти до краја текуће сезоне. Јововић је играо у последњих годину дана за ОФК Београд и Наредак.

Стефан Илић је на крају ипак завршио у Радничком из Ниша, иако је за сада непознато да ли ће играти до краја сезоне за Нишлије или је пристао да потпише уговор са Радничким. Он је летос стигао на Маракану из суботичког Спартака али је уписао свега десетак минута за наш тим.

Остаје да се пронађу нове дестинације за Кахримана и Орландића, а клуб су већ напустили Бабунски, Цветковић, Фибел, Муче…

Повезане вести

1 comment

pera јан 29, 2017 at 00:27

Ovde je i Sikimić višak da je karakter on bi kao legenda Savo Pavićević sam otišao negde gde može da igra na nivou koji objektivno može. Problem Zvezde su menadžerski igrači koji moraju biti u timu i Grof tu ne može ništa. Nek se odluče ili nivo srpske lige ili tim za evro takmičenja i neka se odreknu sporih i matorih igrača koji su smešni na terenu jer ih je pregazilo vreme. Pompa oko Milijaša je nepotrebna Andrija Luković može da odigra tog zadnjeg halfa jer ima dug korak i treba ga tu koristiti i spremiti da odigra. Mali Račić može biti dobitna kombinacija kao što je to bio Gruja ali nikako tudji igrači poput Poletanovića i ovog iz druge italijanske lige koji su tu do leta. Dakle Zvezda je postala tim za razigravanje igrača menadžera kako bi na njima zaradili. Uostalom na Grofu je da rizikuje i dobije ili se drži iskustva koje može da ispusti i titulu. Nema para, pa kad nema para ne dovode se strani igrači sa mesečnim platama koje klub ne može da isplati nego se šansa daje klincima koje na kraju možeš prodati i namaći pare u klub. Glavno je pitanje drugo nešto kako to da Zvezda godinama ne može da proda nijednog igrača ili prodala je samo Grujića jer je njegov otac zapeo da pare uzme klub a sve ostale prosledila bez dinara obeštećenja. Tu nešto veoma, veoma smrdi.

Reply

Leave a Comment