Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Дерби кола – одбојкашице дочекују ТЕНТ

Црвено-беле одбојкашице дочекаће екипу ТЕНТ-а у оквиру 13. кола домаће Суперлиге и покушати да наставе низ од четири победе у првенству. Обреновчанке су у првом делу сезоне убедљиво славиле над екипом Мирјане Мусулин, па ће ово бити права прилика за реванш.

ТЕНТ из Обреновца игра једну од најбољих сезона у историји клуба. После 12 одиграних кола заузимају друго место на табели са 27 бодова, четири мање од првопласираног Јединства СП. Забележили су девет победа и три пораза (Визура, Железничар, НИС Спартак) у првенству, док су у Купу одиграли испод очекивања и испали од екипе Динама у борби са Финални турнир. Убедљиво најбољи играч тима који тренира Маријана Боричић је коректор Јована Јовичић и од ње мање-више све зависи у игри ТЕНТ-а. Прати је блокерски тандем Гајић-Вучићевић, а игра је врло добро огранизована од стране техничара Јелене Вигњевић. Генерално играју без много осцилација и црвено-беле ће морати да одиграју на максимуму својих могућности да би имале шансу за победу.

Звезда је одиграла две одличне утакмице у 2017. и са максималних 3:0 славила над екипама Динама и Железничара. Тиме је стекла предност од четири поена и осигурала се на четвртом месту. Чини се да је Мирјана Мусулин склопила све коцкице и да црвено-беле играју све боље и боље. Меч против ТЕНТ-а биће права провера Звездине добре форме и нема сумње да нас у хали на Бањици очекује сјајан меч.

Утакмица је на програму у УСЦ ,,Вождовац“ у суботу, 28. јануара са почетком у 19.00.

Повезане вести

Leave a Comment