Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКлупска дешавањаНајновијеОдбојкаОдбојка

Нови Пазар домаћин завршнице Купа одбојкаша, Звезда на домаћина

Нови Пазар домаћин завршнице Купа

Одбојкаши Црвене звезде играће у полуфиналу Купа Србије против организатора финалног турнира, екипе Нови Пазар, одлучено је жребом у просторијама Одбојкашког савеза Србије.

Нови Пазар ће бити технички организатор Финалног турнира 52. Купа Србије у конкуренцији одбојкаша, који ће се одиграти 25. и 26. фебруара у дворани „Пендик“. Други полуфинални пар чине Косовска Митровица и Војводина НС семе.

Душан Кесер, председник Такмичарске комисије ОСС, руководио је жребом, а Стефан Васиљевић, представник ОСС, одредио је домаћина Финалног турнира, као и парове полуфинала.

Нови Пазар је екипа, која је у успону. Имали су много међународних утакмица, тако да ћемо већ у суботу имати добар тест. У Купу је увек занимљиво. Играћемо против домаћина, па ако победимо следи борба за трофеј. Спремни смо, успели смо стабилизујемо екипу, која је претрпела промене у односу на прошлу сезону. Ући ћемо спремни у полуфинале, а надам се и финале“, оптимиста је Ласло Лукач, спортски директор Црвене звезде.

Сатница полуфиналних утакмица и финала биће накнадно објављена. Црвена звезда брани трофеј Купа, а већ у суботу у оквиру Суперлиге гостује у Новом Пазару.

 

Повезане вести

Leave a Comment