Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Апел клуба пред утакмицу са ПАО

Апел КК Црвена звезда мтс свима који поседују сезонске и појединачне улазнице за утакмицу 20.кола Евролиге.

Кошаркашки клуб Црвена звезда мтс очекује на свим нивоима још једна велика европска утакмица, против Панатинаикоса у дворани „Александар Николић“.

Након рекордно брзе продаје целог контигента појединачних улазница, клуб још једном и оваквим саоштењем жели да обавести јавност и све навијаче и присталице клуба који имају сезонске и дневне улазнице, да се строго придржавају протокола, како би још једна утакмица на којој ће капацитет дворане бити попуњен, несметано ушли у хали у пратили утакмицу.

КК Црвена звезда мтс аплеује на све да дођу знатно раније у дворану и да не носе ковани новац, упаљаче јер ће исти бити одузимани на улазима.

КЛуб још једном моли све да без обзира на дешавања на утакмици, бодре свој тим, и не убацују никакве предмете у терен, јер су такви испади нанели штету клубу у виду казни које износе више десетина хиљада евра.

КК Црвена звезда мтс такође апелује на све, да не стоје на пролазима (степеништима) и на улазима у дворани, као и да они који немају улазницу не долазе до хале, јер им обезбеђење и Полиција у циљу спречавања великих гужви, неће дозволити приступ непосредном окружењу дворане „Александар Николић“.

Такође, према правилима Евролиге и сходно правилнику тог такмичења, улазак било кога на терен након утакмице, а ко се не води као службено лице, кажњава се новчаним казнама, које је клуб такође плаћао у прошлости, укључујући и последњу казну против Фенербахчеа, када је КК Црвена звезда мтс санкционисан казном од 1500 евра због уласка публике на паркет.

Зато још једном подсећамо, да сваки било какав прекршај у будућности, може КК Црвена звезда мтс донети играње утакмице без присуства публике и до нових новчаних казни клубу!

Капије дворане „Александар Николић“ биће отворене у 16.30 часова.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment