Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Роби: „Почетак добар, а потом – рупа“

После победе против Новог Пазара са 3:1 на Маракани, тренер Црвене звезде Роберт Просинечки на конференцији за новинаре, истакао је да је задовољан резултатом јер су освојени важни бодови, али и да његов тим није играо добро током свих 90 минута.

– Црвена звезда је на почетку била јако добра, сигурно у првих пола сата. Постигли смо два гола, стварали шансе, били доминантни. Али, потом је уследила „једна рупа“, која нам се дешава, не само данас, него на последњих пар утакмица: 10-15 минута не можемо да имамо контролу, а противник има шансе и полушансе након наших грешака – рекао је Просинечки.

Шеф стручног штаба нашег клуба је похвалио двоструког стрелца Бразилца Евандро Гоебела, рекавши:

– Евандро се враћа у форму, дао је два гола. Борха је имао стопостотну шансу за 3:0 и да је затресао мрежу све би било решено. Међутим, после кикса смо примили гол и после 2:1, гости су се вратили у меч. Морамо поправити пуно ствари, а имамо евидентан проблем с прекидима. Али, нема много времена и већ се окрећемо предстојећм сусрету на Маракани, у домаћем купу против Баната – казао је Роберт Просинечки.

Повезане вести

9 comments

Nebojsa окт 24, 2011 at 00:01

Слажем се са нашим тренером у потпуности.И додао бих да ми није јасна игра где се лопта враћа безброј пута назад,па зна се кад се лопта додаје назад,или кад трпите велики притисак па неможете напред или кад желите да раширите противника.То ми се никако не свиђа у нашој игри,повели смо лепо и онда потпуно стали то није добро за будуће наступе.Напред Роби доведи их у ред,тито знаш.

Reply
PEĐA J7 окт 23, 2011 at 01:08

Moramo više da šutiramo na gol. Na 2:0 igrači zajebaše da igraju, načisto. Dosadno je bilo gledati kako kombinuju po 25 lopti bez ikakvog cilja, osvajanja prostora, utrčavanja…Šta bi bilo da su dali gol ovi za 2:2…ODE TITULA BATO, 5. GODINU ZAREDOM!
Pamet u glavu, i igrajte muški!!!

Reply
dachabre окт 23, 2011 at 16:36

To, kralju….

Reply
ZmajOgnjeni окт 23, 2011 at 00:04

Kad je Pazar izjednacio bio sam ljut na sve pa i na tebe ali sam odmah nakon toga shvatio da ti ne mozes od 4-5 igraca i 15-tak fudbalera da sastavis tim koji ce da igra savremeni fudbal. Nisi ti kriv, zavrsi ono sto si poceo!

Reply
escort окт 23, 2011 at 02:04

Mozes li da nam objasnis kada je to NP „izjednacio:? Koju si ti utakmicu gledao?

Reply
ZmajOgnjeni окт 23, 2011 at 02:09

Kad su dali prvi gol kao da su izjednacili. Toliko su me istramirali zadnjih godina da sam samo cekao drugi gol, danas smo imali srece bila je stativa ali je pitanje da li cemo je imati i sledeci put…

Reply
neca окт 22, 2011 at 21:17

http://www.youtube.com/watch?v=WrOAMCiE-Mg evo snimak ako neko nije gledao

Reply
Zvezda u srcu окт 23, 2011 at 03:51

Dobro majstore smorio si, kome bude trebao snimak potrazice sam na youtube. Kao da ‘leba zaradjujes od tog snimka.

Reply
neca окт 23, 2011 at 14:12

dobro onda necu vise misleo sam samo da pomognem jer lakse ako vidis link na neku stranu nego da trazis na tjubu al ajd

Reply

Leave a Comment