Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКошарка

Евролига поново „окривила“ кошаркаша Звезде!

Након Огњена Кузмића, који је после сјајне партије против Фенербахчеа сврстан међу дежурне кривце, у занимљивој рубрици „Еурохупса“, медијског партнера Евролиге, исти епитет добио је и Стефан Јовић, након фантастичне партије у Тел Авиву.

Он је забележио 14 поена и 7 асистенција против Макабија, уз веома битну тројку, при резултату 67:62, након чега је наш тим серијом 9:0 решио утакмицу. Поред тога, асистирао је Симоновићу и Кузмићу, имао битно полагање у самом финишу, чиме је дефинитивно био човек одлуке, и поред две личне грешке на самом почетку утакмице.

Аутор сликовито описује његов учинак.

„Било је питање времена када ће поново бити ухапшен. Клан Црвене звезде мтс из Београда тражен је широм Европе и он је био у рукама власти већ три пута претходне године. Очигледно је да се Јовић налази на високом положају у српској организацији и то је пут у Израел доказао још једном. Против Макабија био је немилосрдан са 14 поена, седам асистенција и три скока. Израелци су остављени смртно рањени и нико не зна из ове тачке гледишта да ли могу да се опораве.“

Јовић је већ био међу „кривцима“, а ове недеље нашао се у друштву Нанда Де Колоа, Томпкинса из Реала, те Крунослава Симона и Фаверанија, новог кошаркаша Барселоне.

Јовић је проглашен и најбољим плејмејкером протекле рунде.

Повезане вести

1 comment

vedips јан 24, 2017 at 11:09

Tekst je simpatican,al nemogu da se otmem utisku takvih reci kao sto su,krivac okrivila klan itd.netreba nam to,budimo uljudni,kulturni reci mo evropi mi smo zemlja kosarke,nas bog cuva,itd.Zvezdo zgazi ih sve

Reply

Leave a Comment