Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеТрансфериФудбал

Терзић позвао Милијаша у Звезду

Звездан Терзић изјавио је у емисији на телевизији Арена спорт да је позвао Ненада Милијаша да се врати у Звезду и обавио разговоре са њим. Међутим, да ли ће некадашњи капитен, који је у два наврата носио дрес Звезде одлучити да у 34. години поново обуче црвено-бело, остаје да се види.

Терзић је рекао да је Милијаш жеља Миодрага Божовића, који је са њим обавио дуг разговор.

„Размишљамо о њему. Разговарали смо. Волео бих да се врати, он је жеља Миодрага Божовића који је обавио дуг разговор са њим и предочио му планове и жеље. Он би могао да буде прави вођа и на терену и у свлачионици, заједно са Александром Луковићем. Наредних дана знаћемо који је његов став.“

Милијаш има уговор у Кини до краја 2017. У дресу Звезде одиграо је 195 утакмица и постигао 66 голова. Освајач је 3 титуле и 2 Купа.

Истакао је и да Звезда има понуде за Плавшића, Ристића, Рачића, младог Николића, али и Мичела Доналда, као и да постоји могућност да клуб напусти Марко Петковић.

Повезане вести

14 comments

Bata јан 23, 2017 at 13:43

Ja mislim da su Vujaklija , Pankov , Milic i Frimpong izuzetno dobra pojacanja i da ce sa njima Zvezda da se proseta u prolecnom delu do titule a onda par pojacanja na leto i napad na ligu sampiona .Nemojte da kritikujete dok ne vidite ljude , a kada ih budete videli onda pricajte .

Reply
Bata јан 23, 2017 at 13:58

Pavkov

Reply
dusan јан 23, 2017 at 09:20

interesantno je kako smo uspeli da dodjemo u situaciju da najbolji tandem koga smo imali dugo godina vijeira-katai utopimo za ukupno 2,5 miliona evra sto je besmisleno mali iznos para. na drugoj strani, glodari videli i napravili ocas posla leonardo – djurdjevic. dok oni trpaju, mi cekamo da nam utakmice odluce andjelkovic i sikumic. mucimo se svaku utakmicu. mislim da ulazimo u egal prolece i veoma neizvesno prvenstvo. ovo gomilanje igraca u zvezdi izgleda da mi kupujemo sve sto je za dzabe bez ikakvog plana. prica o nekim ozbiljnijim pojacanjima se plasira na sledeci nacin – budesku u zvezdi! ne dolazi budesku, ali dolazi meleg! ne dolazi meleg, ali dolazi milijas! ne dolazi milijas….

Reply
kastiljo јан 23, 2017 at 12:31

I onda povrh svega dodje Terzic i kaze : Nismo ni hteli Budeskua,a taj covek za Kangu izmislio fudbal…Covek je dao gol i imao 3 asistencije u Ligi Evrope ove godine…

Reply
kastiljo јан 23, 2017 at 02:40

Klasicno alibi gomilanje igraca da bi u slucaju neuspeha (ostanak bez titule) moglo da se kaze,kao sto se vec s tim pricama i pocelo : evo doveo sam milijasa koji je bio najbolji igrac zvezde pre no sto je otisao,doveo sam najboljeg igraca borca iz cacka koji nije igrao 6 meseci fudbal,doveo sam kristijana ronalda iz 4.nemacke lige,najboljeg igraca spartaka (mozemo i torbicu uskoro ocekivati)…Postovanje za Milijasa,i uopste nisam protiv njegovog vracanja,samo u nekoj drugoj situaciji, nama na njegovoj poziciji potreban trkac poput Evertona iz Partizana,igraca Milijasevih karakteristika imamo u Donaldu koji poseduje sve sto i Nenad osim suta…Milijas nije igrac koji ce da sedi sa 33 godine na klupi,a ako se upari sa Donaldom imacemo zvanicno najsporiji vezni red u ligi…Nijednog krstenog stopera ne dovedosmo a od leta se prica o tome kako nam 3 trebaju,gomilanje igraca zarad potencijalnog alibija i/ili kombinacija raznoraznih….

Reply
dejo јан 23, 2017 at 00:14

Terzicu hocemo da zajedno sa ostatkom uprave Crvene Zvezde napustite svi zajedno Crvenu Zvezdu jedino sto ti trebas Terzicu je to da dovedes kupca nije bitno hoce li bit to jedna strana licnost ili strana kompanija uz njih hocemo bivse igrace u upravi Crvene Zvezde toj ,necemo Terzicu penzionere u Crvenoj Zvezdi to treba da zna i trener Crvene Zvezde Bozovic

Reply
CIGANIN74 јан 23, 2017 at 00:09

u ponedeljak vece ocekujem vest da je klub zainteresovan za Bajkovica i Kadua,idemo u istom ritmu lagano ali sigurno priblizavamo se dnu,za dno smo spremni ko nikad

Reply
Vučković јан 22, 2017 at 23:42

Prelazni rok liči na CIRKUS sa klovnom Terzićem! Milijašu svaka čast na tome što je dao klubu, ali on jednostavno nije rešenje. Terzić ne može da dovede kvalitetnog igrača, pa „podmeće“ igrače koje su ZVEZDAŠI voleli i poštovali! Ovaj prevarant i prodavac magle mora da leti iz kluba što pre- tako da: Terziću marš iz ZVEZDE!!!

Reply
krvavi zvezdas-DE јан 22, 2017 at 23:20

ma dajte ljudi..pa sta ce nama penzioneri..pa ovi nas zezaju..svaka cast Milijasu ali zauzimati mesto mladim igracima koje mozemo da prodamo mislim da je nekorektno,kao i Lune,sikimic ..ma dajte bre vise sa srozavanjem zvezde

Reply
klajwert patrick јан 22, 2017 at 22:53

ako je bez obestecenja moga bih da dodje ako ne treba gledat nekog mladjeg iz nase to lige npr. regan

Reply
LA[K]I јан 22, 2017 at 22:29

Ja sam ZA! Jeste da je covek star, ali on je bas ono sto nam treba, pravi lider na terenu. Ako dodje mislim da bi trebalo da na terenu pored njega bude sto vise mladih igraca, jer od njega mogu mnogo da nauce. To je jedini igrac jos od zlatne generacije iz Barija i Tokija koji je zasluzio da ga nazovemo legendom kluba! Jedan je Miki kapiten!!!

Reply
Estrella Roja јан 22, 2017 at 23:21

Ako je to najveća legenda kluba od Tokija onda je Dejan Stanković najveći igrač ikada u Zvezdi. Šalu na stranu, matori povratnici nam ne trebaju, pa čak je i Džajić u 32 godini, nakon povratka iz Bastije, uvideo da njemu jednostavno nije mesto u timu sa mlađim fudbalerima Zvezde. A on je jedno 50 puta veći fudbaler od pomenute „legende“. Ne znam ko će gledati taj tim gde su Milijaš, Luković i Sikimić udarne igle….zaista tužna situacija. Nema Melega u punoj snazi ali ima zamene u vidu Milijaša, no comment!

Reply
CIGANIN74 јан 23, 2017 at 00:23

posle BariTokio generacije naziv „legende“zasluzuju Stankovic,Vidic i Pantelic

Milijas je daleko od te titule

Reply
LA[K]I јан 23, 2017 at 13:20

Ciganin74 i Estrella Roja. Potpuno razumem sta ste hteli da kazete, ali niste upravu kada kazete da su Stankovic, Vidic i Pantelic legende kluba. Oni jesu fenomenalni igraci, sa mnogo mnogo bogatim karijerama od Nenada Milijasa, ali nisu legende Zvezde. Svi su oni zavrsavali karijere u poslednje 3 godine. Poslednje 3 godinu su jedne od najtezih u istoriji kluba. Da li je bilo ko od tih igraca ponudio klubu da odigra bar jos jednu sezonu i tako pomogne klubu u dugovima? Nije niko. Sa druge strane Milijas se vratio onda kada su svi bezali, i zato ga smatram legendom kluba. Pogledajte npr. Partizan. Tamo je legenda Sasa Ilic. Bilo je bar 20 igraca boljih od njega u Partizanu kroz godine njegovog igranja tu. Ali nisu oni legende kluba zato sto su odigrali po 50 utakmica i otisli u inostranstvo. Legenda je Ilic sa 800 utakmica, koji je tu bio i kada je bilo dobro i kada je bilo lose.

Reply

Leave a Comment