Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Црвено-беле у Лајковцу за нове бодове

Одбојкашице Црвене звезде гостоваће екипи Железничара из Лајковца у оквиру 12. кола домаћег првенства. Црвено-беле су славиле у мечу две екипе у првом делу Суперлиге, а висок ниво игре биће потребан и овог пута да би се савладао квалитетан противник.

Железничар из Лајковца бележи више него добре резултате ове сезоне. Тренутно имају скор 7-4 уз 20 освојених бодова и пето место на табели. Имали су две сјајне победе против водећих екипа – 3:2 против Јединства СП и 3:0 против ТЕНТ-а – али и неке изненађујуће поразе. У Купу су изборили пласман у осам најбољих победом на екипом Уба, али ту их је зауставио тим из Старе Пазове (3:2 и 3:0). Може се да рећи да коректор Марија Бергендорф ведри и облачи у екипи тренера Светлане Илић, а врло добро је прати примач Нада Митровић. У Лајковцу наступају и две бивше играчице Звезде – Бојана Радуловић и Тамара Ракић.

Изабранице Мирјане Мусулин одиграле су сјајну утакмицу против Динама у прошлом колу и на најбољи могући начин започеле 2017. Црвено-беле имају само поен више од Железничара, па је ово и директан дуел за четврту позицију на табели.

Утакмица у ХС ,,Лајковац“ на програму је у четвртак, 19. јануара 2017. од 18.00 уз директан пренос на РТС2.

Повезане вести

Leave a Comment