Moja Crvena Zvezda
ВажноТрансфериФудбал

Муриљо поново актуелан, ближи од Бокиле!

У ишчекивању резултата преговора око доласка Џеремија Бокиле, наш спортски сектор окренуо се и другим играчима.

Како пишу „Новости“, жеља још од претходне зиме, Мигуел Муриљо, поново је актуелан и његово име се спомиње на Маракани сада као први пик у нападу.

Муриљо је у каријери бранио боје Депортиво Калија и Пењарола, а постигао је 40 голова на 122 утакмице. Реч је о брзом и снажном нападачу који би могао да надомести одлазак Хуга Виеире.

Са друге стране, обзиром да је изгледно да ће у екипи и на пролеће остати и Предраг Сикимић (отишао је Илић, одлази и Орландић), да су стигла двојица и да се чека трећи нападач, готово да нема сумње да ће екипа на пролеће играти са два нападача и да ће доћи до заокрета у формацији.

Повезане вести

6 comments

LA[K]I јан 16, 2017 at 17:58

Ako smo vec resili da dovedemo stranog napadaca mislim da to treba da bude vec „izgradjen“ igrac. Treba nam fudbaler koji ce da nas predvodi u prvenstvu do titule i u kvalifikacijama za LS. Dakle trebao bi nam igrac sa velikim iskustvom, a to ovaj Muriljo nema. Zato mislim da bi u izboru izmedju njega i Bokile, Bokila bio bolji izbor.

Reply
gorcilo505 јан 16, 2017 at 14:26

treba pojacat odbranu a sansu dat ovim napadacima koje smo doveli abokila je olji od ovoga i jaci u skok igru ali nam ne trebaju trebaju nam pojacanja u odrani po prrilici mladi igraci

Reply
Nenad јан 16, 2017 at 11:28

Pa kakav Muriljo, nije to što nama treba. I letos smo komentarisali o njemu.Pa on je za celu klasu ispod Huga i već pominjanog Bokile.Što se nije potpisao predugovor sa Bokilom pre početka Kupa Afričkih nacija,nego čekati da čoveku poraste cena još više.Jako neozbiljno se radi ovaj prelazni rok.Uostalom skauting ovakvog i sličnih igrača je trebalo raditi tokom cele jeseni,i tada otpočeti pregovore pa realizaciju transfera ,a ne tek posle Božića…Biće na kraju pokušali smo sa stranim napadačem, ali nije bilo para i nismo uspeti realizovati nikoga.I reći će nam pa zato smo na vreme i doveli Pavkova i ostale srpske napdače.Što će reći ostajemo sa cepanicama iz JSL do juna sigurno. Pozdrav.

Reply
dusan јан 16, 2017 at 13:26

ne znam sto ste se svi ostrvili na pavkova a nije odigrao ni minut. decko igra i levom i desnom nogom, dobro igra glavom, nije spor. sto se bokile, murilja i ostalih tice dobro si napisao – nema para. da li bi ti da si na bokilinom mestu potpisao za zvezdu pa otisao na africko prvenstvo?

Reply
pera јан 16, 2017 at 21:59

To ti bude ono kod našeg Ratka veća p…a. Sve što je strano je idealno a kada ga dovedu vide da poima nema ali moraju da ga isplate. Za mene je dobar fudbaler onaj ko pokaže to na terenu. E da se dovede dobar fudbaler, odlučuje trener jer ako ne zna da ga proceni mora da ima čoveka u stručnom štabu koji to zna. Uostalom igrači se valjda dovode sa vizijom šta će igrati i procenom da li to mogu da odigraju u interesu tima. Uporno se zapostavlja istina da je fudbal timska igra. Ako mogu skromno da preporučim stručnom štabu mora da razmišlja u smeru da pravi dobar ukomponovan i složan tim. Naprave li timsku igru i podredjenost svih igrača tome imaće uspeha i veliki pomak u utisku. Ponavljam kao papagaj ceo tim mora da igra i napad i odbranu i to je zadatak stručnog štaba. I još nešto prošlo je vreme kada su imena igrala fudbal. Rad i tim donose uspeh u sportu.

Reply
Zoki јан 17, 2017 at 14:56

Samo dobe stopere angazovati

Reply

Leave a Comment