Moja Crvena Zvezda
ВажноТрансфериФудбал

Звезда довела штопера на пробу

У ишчекивању Богдана Планића Црвена звезда је довела на пробу једног штопера.

Реч је о некадашњем члану омладинске школе нашег клуба и досадашњем члану друголигаша Бежаније, Драшку Ђорђевићуц(23).

Ђорђевић је након завршеног омладинског стажа у нашем клубу бранио боје Доњег Срема и до недавно Бежаније, а у Копру ће имати прилику да се избори за повратак у матични клуб.

О свему одлучује – стручни штаб.

Повезане вести

8 comments

slavuj ptica mala јан 15, 2017 at 20:43

treba probat sa mladim momcima a ne sa ovim metuzalemima lukovic edson fibel..

Reply
Nemanja јан 15, 2017 at 17:11

Djordjević je visok 185 i odličan je štoper, treba mu pružiti šansu, sigurno da je bolji od šarlatana Fibela…. još je Zvezdino dete ?

Reply
Marko Marković јан 15, 2017 at 16:02

Ko to iščekuje NEZNALICU Bogdana Planića? SRAM VAS BRE BILO! A ovog neću ni komentarisati…

Reply
pera јан 15, 2017 at 15:19

To je politika velikog kluba u pauzi prvenstva ali svi poslovi oko dovodjenja igrača se završavaju skauting timom kroz prvenstvo koji radi više od stručnog štaba. Zato je moj predlog bio da se promoviše više nazovimo ih tragačima za mladim snagama u klubu normalno bivših fudbalera skautera koji će se baviti gledanjem utakmica nižih rangova i u regionu te tako dovoditi momke na stalne probe i donositi pare u klub a ne ovako kupovanje bezvrednih propalih fudbalera koje niko ne može oživeti a pogotovo na njima zaraditi. Dalje, klub mora imati specijaliste za odredjene pozicije u timu kako bi ovi momci napredovali ka dresu voljenog kluba kroz stručne ruke i opet tvrdim bivših fudbalera kluba jer su ovi samim tim što su nosili dres Zvezde sigurno mnogo toga videli što se može preneti i primeniti kod mladih igrača.

Reply
LA[K]I јан 15, 2017 at 15:44

U prevodu da funkcionisemo kad Dinamo iz Zagreba. Odlicna ideja. Moj lokalni klub igra u trecoj ligi i svojim ocima sam video da tu ima bas bas dosta kvalitetnih igraca. Treba pratiti nize rangove svih jacih evropskih liga. Tu ima dosta odlicnih igraca koji nemogu da se probiju. Cist primer ti je Kleo kog smo mi doveli iz trece lige Portugala, i onda znas sta se desilo… Treba tako da funkcionisemo, ali bi trebalo da postoji i Crvena zvezda 2 u drugoj ligi gde bi te igrace proveravali zajedno sa nasim omladincima. To se pokazalo kao najbolji nacin poslovanja za klubeve kao sto je Zvezda.

Reply
Hadži Dragan јан 15, 2017 at 14:15

Dečko za halfa visok samo 175cm,drvo obično.Šta ovi naši rade,jel spremaju cepanice za ogrev?

Reply
czovac јан 15, 2017 at 15:40

Nisam ispratio kako decko igra, ali visina 175cm nije problem ako je stoper skocan (primer Ivana Kordobe). Skocan, brz, stoper ima vecu prednost no visok i trom.
Ako ima kvalitet, visina ne sme da bude problem.

Reply
LA[K]I јан 15, 2017 at 12:02

Bezanija ima dobru odbranu. U 15 utakmica primili su samo 9 golova. Bezanija je nasa filijala i bilo bi dobro da odigramo utamicu sa njima i da vidimo kako bi se on snasao sa supeligaskim napadacima. Uvek se setim slucaja Dejana Lekica. Covek je sa 24 godine dosao iz treceligasa Zemuna i pokazao se kao pogodak. Mozda bi se i ovaj momak mogao pokazati.

Reply

Leave a Comment