Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Као по навици – Дејан Радоњић поново тренер кола у Евролиги!

Дејан Радоњић је поново најбољи тренер кола у Евролиги!

По избору сајта Eurohoops, медијског партнера Евролиге, наш тренер је проглашен за најбољег у 17. колу такмичења. Како се наводи, против Фенербахчеа Жељка Обрадовића је забележио са својом екипом пети тријумф у последњих шест утакмица, поново истичући у први план одбрану, по којој Звезда постаје препознатљива у свету кошарке. Утицајни сајт истиче још и да је печат тренера у игри црвено-белих јасан, те поставља питање да ли ће он и наредне године водити клуб из Београда.

Звезда се са скором 9:8 сместила у горњи дом Евролиге, након серије невероватних победа у претходних шест утакмица (Макаби, Реал, ЦСКА, Жалгирис, Фенербахче, уз пораз од Олимпијакоса у међувремену).

Ово је четврти пут у 17 кола да наш тренер добије ово признање. Први пут се то десило када је нанео у 7. колу пораз Бамбергу у Немачкој после страховитог низа победа Немаца на домаћем терену (једина победа гостију у тој рунди). Након тога, након декласирања против Макабија, трећи пут после спектакуларне победе против ЦСКА, а четврти након последњег чуда са Звездом.

Признање је уприличило и чињеницу да је Радоњић постао управо против Турака тренер са највише мечева на клупи Црвене звезде, чиме је претекао Ранка Жеравицу.

Честитамо, господине Радоњићу!

Повезане вести

1 comment

kastiljo јан 14, 2017 at 15:03

Ako pobedimo Makabi u gostima gotovo sam siguran da to znaci top8

Reply

Leave a Comment