Moja Crvena Zvezda
КошаркаРегионална лига

Пораз кошаркаша од Цедевите

У 4. колу АБА Лиге кошаркаши Црвене звезде су поражени од понајбоље хрватске екипе Цедевите са 90:91 (42:40).

Наша екипа је одиграла сјајно првих 15 и последњих пет минута овог сусрета, међутим веома лоших 20-так минута између та два периода коштала су нас победе.

Подбацио је у потпуности на овом сусрету Адам Морисон, који је постигао 10 поена, али уз шут 12-2 из игре. Најефикаснији у нашим редовима био је Немања Недовић са 17 поена, који је експлодирао у другом полувремену, када је доста дуго практично сам држао наш тим у игри. 15 поена је постигао Марковић, 13 Суботић, а 12 Петар Поповић, док је Човић уписао седам асистенција.

Видело се веома јасно против Цедевите колико екипи недостаје још један центар, а Црвеној звезди тренутно фале двојица, обзиром да су повређени Илић и Николић. Од раније је повређен Вук Радивојевић, Лазић се тек вратио на терен, а свему томе сада треба на жалост додати и Бојана Радетића, који је после само пар минута игре напустио паркет због повреде, и велико је питање када се може очекивати његов повратак.

Малери КК Црвена звезда се настављају, а сигурно је да би наш клуб у пуном саставу другачије почео сезону од тренутних 1/3 у односу победа и пораза.

Наредна утакмица игра се следеће суботе, када ће у Пиониру гостовати екипа Златорог Лашко.

 

Повезане вести

48 comments

goran окт 22, 2011 at 12:06

imamo veom a los tim…..igramo veoma lose…..adam morison nije nista posebno,i nije nikakvo pojacanje..pod jedan, covek deluje kao da ce da se raspadne na terenu, i pod dva, ako kada neka ekipa odigra iole jacu odbranu na njega on ne samo da nema pojma vec previse forsira i previse trosi lopti uzalud u tim svojim pokusajima i tako upropascava sve ostalo sto ostali igraci i naprave…….nije mi samo jasno zbog cega nisu dovedena prava pojacanja vec su dovedena tri raspala igraca(morison,i ova dva popovica,jedan kao nekakav centar i drugi kao nekakav plej !!!!!)….i zbog cega se forsiraju ovi igraci iz FMP-a(svaka cast samo m.ilicu i a.nilutinovicu i eventualno radeticu)…. zasto se forsiraju ti igraci FMP-a,kada su recimo cvetkovic,nedovic i nikolic na svojim pozicijama od svojih konkurenata iz FMP-a(recimo oba nasa pleja su bolji od colica i od popovica koji se ocigledno vise forsiraju,dok je nikolic mnogo bolji od onog nazovi centra popovica!!!!)……mogu samo za kraj da kazem da sam ja kao navijac zvezde veoma razocaran po pitanju svega gore navedenog i da sam sve vise i vise razocaraniji po pitanju igre cele ekipe,jer sam verovatno kao i vecina nas navijaca i ja na pocetku ovog projekta imao nadu da cemo najzad poceti da igramo dobro i da cemo najzad doci do nekakvih rezultata……….na moju velikku zalost svakom novom utakmicom ta moja nada u bolje sutra se polako gasi iplasim se da cemo i ove godine biti samojedna ekipa protiv koje ce svi dolaziti po nove bodove…….e i da ne zaboravim DELIJE su NAJGORI NAVIJACI NA SVETU…!!!!!!!!!!!!!

Reply
Бранимир окт 22, 2011 at 22:26

Знаш и сам да нису најгори, али то нам није нека утјеха ако нису најбољи.

Reply
MARKO окт 22, 2011 at 00:59

Ljudi nama ne fali samo petica i jedan teski centar…Nama fali dosta toga, imamo dosta nepotrebnih igraca, nemamo pravog plejmejkera, nemamo centra, bekovi cas dobri cas losi, nemamo DELIJE u Pioniru bre(bruka) !!! Dzaba nama i Pesic kad on nema kome da prenese svoje znanje !!! Eh da imamo Rakocevica, Radmanovica ili Milicica u ekipi, barem neko od njih, jedan Amerikanac pod uslovom da je crnac jer crnci su izmislili kosarku za belce, brzi su, jaci, vise se zalazu, agresivniji su i psihicki dosta stabilniji od belaca !!!

Reply
Mi smo jedna hipnotisana gomila окт 22, 2011 at 00:54

Samo zelim da se zahvalim nasim Bogomdanim vodjama na podrsci koju pruzaju projektu! Vec se vide rezultati taktike koju su nase drage vodje osmislile, kao sto su se videli i posle Uskrsnjeg derbija. Sa takvim pastirima ima dobro da se napasemo…

Reply
superstar окт 22, 2011 at 01:29

sto se tog derbija tice- pokazana je doslednost, i postovanje hriscanskih obicaja, i za to imam samo reci hvale.

sto se danasnje utakmice tice- tacno nam fali jedan iskusniji pojedinac.. i odbrana..

Reply
MARKO окт 22, 2011 at 01:53

Kakvo bre hriscanstvo ima veze sa sportom bre ? Sport je nesto lepo i dobronamerno, nije rat. Spartak i Olimpijakos igraju svoje utakmice na taj dan, bez obzira dal su prijateljske, ligaske, evropske, fudbal se na taj dan igra u svakoj pravoslavnoj zemlji !!!

Reply
Andrej окт 22, 2011 at 02:15

Je l’ u hriscanske obicaje spada i prebijanje sa suparnickim navijacima ili „pravda“ za guranje baklje u usta drugom coveku, ma ko on bio?!
Licemerna je to doslednost…

Reply
Renegade окт 22, 2011 at 00:39

Bojkot se opravdava time da nije u interesu srpske košarke (???). A da li se iko pita šta je u interesu Crvene zvezde??? Da li je to pun Pionir bez obzira na protivnika??? Ovde se ne bojkotuje liga nego Crvena zvezda bre!!!!! Pravi Delija bodri svoj klub u svakom trenutku, a ne izmišlja bedna i maloumna opravdanja. Pravi Delija je gospodin, a ne ološ. Pravi Delija je vitez, a ne jaja*a. Pravi Delija voli, a ne mrzi. Pravi Delija nikada ne bi ostavio svoj klub na cedilu i vetrometini. Pravi Delija troši grlo i dlanove i kada se pobeđuje i kada se gubi. Ja ću ih trošiti i dalje, kao što sam i danas…a ostali bojkotaši neka se pokriju ušima i neka se bave nekim političkim temama, pošto im je to izgleda primarna sfera interesovanja…a ne naša svetinja! SRAM VAS BILO BRE!!!!!!!!
PO ZIMI, KIŠI, SUNCU, SNEGU ILI KOŠAVI,
MI BODRIMO TE UVEK ZVEZDO MA GDE BILA TI!!!
PRAVI DELIJA VERAN JE KO PAS,PAS
UVEK ZVEZDO RAČUNAJ NA NAS!!! Je l’ tako beše Delije???

Reply
Mariachi окт 22, 2011 at 12:02

Vodje bojkotuju jer im Covic ne da pare da organizuju navijanje.Sve se vrti oko para…pozdrav za Zvezdase..

Reply
Istina окт 22, 2011 at 14:03

Tako je , sve se vrti oko para. Zato ti se i sestra prostituise kod plavog mosta. Sve zbog para.

Reply
Vlada Tosic окт 22, 2011 at 00:35

Odma da se ogradim da pisanije pisem na osnovu ono malo prenosa sto je bilo na televiziji (tj 2. poluvremena)
Glavni utisak je meni bio u 4/4 kada nasi igraci jednostavno nisu znali sta da rade sa loptom u napadu i kada su igrala bukvalno samo 2 igraca jedno dobrih 4-5 minuta, a to su Nedovic, i Markovic… Ono je po meni bilo zalosno, uzmemo loptu predjemo na njihovu polovinu i da nije bilo navedene dvojice, ja mislim da bi ostali lagano drzali loptu dok ne istekne 24 sek. i onda se vratili u odbranu… Nije mi jasna sta se desava… Ova Zvezda mi nije nista bolja od one Zvezde prosle godine… Isto smo poceli da redjamo poraze (neki ce reci bilo je gusto- nije bilo gusto vec je protivnik svo vreme vodio (olimpija) a mi smo pokusavali nesto na kraju, danas opet da nije bilo Nedovica i Markovica koje je realno prokenjalo i publike, 10 razlike za njih lagano) Secam se da smo u proslom Karijevom mandatu mi bre drali na pocetku sve !!! A covek je zatekao tri igraca u klubu !!! Igrala se granitna odbrana i solidan napad. Zato mi nije jasna sadasnja situacija, prvi put se ekipa okupila na vreme (pa jos i 1. u Srbiji poceli pripreme) imao vecinu igraca na raspolaganju, uslove i sve. Ali ocigledno da ili je Kari izgubio magiju (a nije :P) ili su ovi nevidjeni tupsoni sto je realnije. Ona odbrana je blagi horor. Realno gledano u ovom trenutku za nas tim igraju igraci FMP koji su prosle sezone igrali KLS sa Crnokosom i Tamisem. Tako da ako ostane ovakvo stanje plasim se da ne ispadne da dzaba trosimo kredit kod Karija … Pojacanja podhitno ili nas ovo vuce u propast.
Pop – zvezdas do koske ali slaba vajda
Nedovic- kakvi crnci kakvi bakraci samo mu dati slobodu
Morison-jbg nije mu bio dan
Markovic – prvi put cuo i video ali sve dok ubacuje SVAKA CAST
Ostali nisu ostavili neki preterani utisak.

Reply
Alex окт 22, 2011 at 00:21

Mlad je ovo tim, i definitivno ima buducnost, ali mislim da su ovde potrebna dva iskusna igraca koji bi predstavljali prave vodje na terenu…

Reply
Dražen окт 22, 2011 at 00:25

Ta bi dvojica po mom ukusu bili Rakoc i Milicic.. Ali eto situacija je takva da za sada nema nista ni od jednog, a ni od drugog.

Reply
Ziza окт 21, 2011 at 23:37

Ja ne znam da li kari moze da kaze nedovicu,alo sine preuzmi odgovornost!! pa realno on je nas najjaci igrac pored morisona,niko ne moze da probije osim njega,pokusavaju popovic,covic,ali ne moze eeej ne moze…ionako smo slabi na centru,jos se sad povredi mile,pa radetic…..moramo se pojacati pod hitno na 5-tici….od rakoca verovatno nema nista,ne mogu da se dogovore oko cene i to je to….ali i dalje se nadam postizanju dogovora.

Reply
aleksandar окт 21, 2011 at 23:29

Vodje bojkotuju ABA ligu,a nece bojkotovati Evropu (ukoliko do nje dodjemo), a do Evrope se dolazi preko ABA lige ! Ima li tu ikakve logike? naravno da svi necemo da imamo posla sa kurvatima,ali jasno se vidi da je liga najjaca u Evropi (pored Spanske) i da su svi timovi u njoj super napredovali… Uostalom,vazno je da igra Zvezda,a ne protiv koga,jel da?
SRAMOTA

Reply
vladan окт 21, 2011 at 23:28

NEDOVIC JE CAR!

Reply
gile окт 21, 2011 at 23:16

iskreno sa ovakvom ekipom nemamo mi sta da trazimo….da barem delije idu i navijaju pa baremm da ih makar malo poguraju …ali ovako nista

Reply
Raka Delija окт 21, 2011 at 23:15

Lengford potpisao za Makabi.Bar da se još malo ponadamo Rakoču 🙂

Reply
delija86 окт 21, 2011 at 22:58

U kom muskom ekipnom sportu smo prvi na tabeli?

Reply
Теша_Делија!!! окт 21, 2011 at 23:54

Mozda u bridzu ili sahu?

Reply
somx окт 22, 2011 at 00:19

Odbojci muskoj i zenskoj!

Reply
delija86 окт 22, 2011 at 08:07

Pogledaj malo bolje tabelu,a i naveo sam „muskom“

Reply
delija окт 22, 2011 at 10:36

u tenisu

dera окт 21, 2011 at 22:54

Sad dodjoh sa tekme. Ne mogu vise ni da se radujem ni da se nerviram. Fale nam igraci. Tako i u fudbalu. Imamo 3 akcije koje vrtimo ceo mec, ja sam ih naucio, a kamoli protivnicki igraci, i naravno da onda svaka akcija ide 1 na 1 . Odbrana, malo bolje nego inace, ali opet na losem nivou. Maler, jedan za drugim. Protiv nas ce svi pogadjati trojke kad god bude potrebno. Trgni ekipu Svetislave i od sledeceg kola u novu seriju pobeda!

Reply
Dzozinjo_91 окт 21, 2011 at 22:43

Poludecu zbog ove Zvezde, nema druge…Treba veceras da idem na zurku, ali nemam snage ni volje posto sam sav smoren,besan i isfrustriran…Pa Boze mozemo li jedne samo jedne godine sastaviti timcinu i da gledam pravu Zvezdu??…Dokle ovo mucenjeeeee??? Godina za godinom prolazi a mi svake godine jad, tuga, i cemer…muka mi je vise od svega!!! J… ti i projekat i Pesica i sve ovo kad ni na sta ne lici…:((((((((…

Reply
kalu окт 21, 2011 at 22:41

Sta ceka vise ovaj rakocevic,isto se desava ko sa dragutinovicem u fudbalu samo njega cekaju….Nama treba jedan dobar centar jel od popovica nema neke vajde sada se povredio radetic.I kada ce uros nikolic na teren?

Reply
madness2233 окт 21, 2011 at 22:51

Rakoc navodno ima porodicne probleme u Cg..da li ce igrati ne zna se..sanse su vece jer je euroleague pocela…

Reply
strucnjak окт 21, 2011 at 22:38

katastrofa,nema ko da igra,dzabe Pesic! COVICU REAGUJ

Reply
Dare33 окт 21, 2011 at 22:37

Sramota je da ova mlada i neiskusna ekipa nema podršku navijača.Gospoda bojkotuju!SRAMOTA JE ŠTA SE RADI BRAĆO.Umesto da ZAGRME da pruže podršku ovoj “deci“ a protivniku slede krv u žilama oni sede kao na sahrani,neverovatno,šta će time postići ne znam.Da navijači navijaju kao na fudbalu ovi mladi momci bi dali sigurno 20% više.SRAMOTA!!Takvi navijači bolje da i ne dolaze u Pionir jer bili oni tu ili Pionir zvrjao prazan potpuno je isto

Reply
dexa7 окт 21, 2011 at 22:44

Bez podrske navijaca ovaj projekat ce propasti!

Reply
djole окт 21, 2011 at 22:35

dzabe se plasite,sad idu laksi protivnici,a i sa ovim tezima smo odigrali dobeo tj. malo nam falilo da dobijemo,ali to je to neiskustvo…ali sad idu laksi protivnicu plus uigravanje plus laksi protivnici i to je to…………….. tj titula i fajnl for evro lige…..za 5 gof kako je i cova rekao 😉

Reply
Dare33 окт 21, 2011 at 22:31

SRAMOTA je da ova mlada i neiskusna ekipa nema podršku navijača,umesto da im budu vetar u leđa oni ćute ko na sahrani a šta će postići time stvarno ne znam,?!Umesto da Pionir ZAGRMI da naše igrače “pogura“ a da se protivniku sledi krv u žilama oni ćute ko u pozorištu.Stvarno je SRAMOTA,i bolje da takvi “navijači“ uopšte i ne dolaze.

Reply
Delija iz unutrasnjosti окт 22, 2011 at 00:45

Oni koji cute ne vole Zvezdu vec su tu zarad interesa,vise vole kada se desavaju lose stvari.verujem da su se radovali porazu.
Kako moze neko da gleda Zvezdu dok igra ,a da ne zaurla na sav glas?Nismo mi zasluzili ni Covica,ni Pesica,ni Robija,ni Lukica,ni…trebali su ipak katanac da nam stave,jedino tako mozemo da se prizovemo pameti

Reply
IggY окт 21, 2011 at 22:30

Tesko cemo mi sa jednim centrom izaci na kraj sa bilo kojom ekipom, jos kad dodamo da taj centar mora svakih par min odmarati, tesko zaista tesko…. Jbg bice valjda boljih dana, igraci napreduju iz utakmice u utakmicu, ali nas uvek neki peh zadesi.. Jedino sto me konstantno nervira je kada odbranimo protivnicki napad ili oni promase kos, mi im vratimo istom merom ali svaki put, ili greska u koracima, ili neki ishitren sut, faul u napadu, kada bih kaznili bar pola njihovih gresaka dobili bismo ih veceras ….

Reply
Pancev окт 21, 2011 at 22:29

Sto se tice objavljivanja vesti, ovaj sajt nije objavio da smo izgubili od Partizana u mladjim kategorijama…a do sad kad smo ih pobedjivali te vesti su pustane! Treba biti objektivan, velik u pobedi, jos veci u porazu. Kad shvatimo koliko smo slabi, koliko gresimo, i koliko smo trenutno mali, pocecemo da bivamo veci, kao nekad! Pozdrav svim Delijama, takodje i urednicima ovog sajta. Sve ovo sam rekao zato sto vam zelim dobro!

Reply
Драган окт 21, 2011 at 22:32

Објављивање неке вести нема баш никакве везе са резултатом, него са тиме да ли је неко од нас дошао до информација потребних за писање вести или није, ништа више.

Reply
Pancev окт 21, 2011 at 22:35

Ok…shvatam! Nista zlonamerno nisam mislio! Pozdrav

Reply
aikido окт 21, 2011 at 22:24

..počelo je ono čega sam se i pribojavao…da glumim da sam zatečen,iznenađen ili ne daj Bože razočaran…ma neeeee,kakav….navikao sam već na ovo…ali biće vremena za bolje,tako kažu,neki…

Reply
DELIJA окт 21, 2011 at 22:12

Bravo zvezdo bice vremena za bolje dane ! 😉 fali nam jedna 5 i 1!A sad malo o ovom sajtu!Sta se sa vama desava ova 2-3 meseca ! ???/ Ne dajete informacije,npr za rukomet objavi prvi sportske.net a vi jos niste ni objavili ???Inace zvezda je igrala 24:24 🙁 Informacije vam mnogo kasne!!! Moram tamo da gledam grobarske sajtove da bi video zvezdine rezultate ….. ?????????????????????/

Reply
Ћелави окт 21, 2011 at 22:17

I ja isto to mislim!!!

Reply
Теша_Делија!!! окт 21, 2011 at 23:51

Koga boli sta ti mislis pajdomane 😀

Reply
Ћелави окт 22, 2011 at 00:24

Eeeeee da imam para za drogu sad bi bio na 7 nebu komso 😛

Reply
Драган окт 21, 2011 at 22:20

Мораш имати у виду да је лето готово и да сви имамо драстично мање слободног времена него иначе, неко у школи, неко на факултету, а многи на послу. Сем тога, да је баш таква ситуација како је описујеш, не бих рекао, пуно пута смо вести објавили пре других, некада други пре нас и то је нормално. Утакмица рукометаша се завршила за време трајања кошаркашке, и наравно да ћемо сви гледати кошарку и чекати да се утакмица заврши пре него кренемо да пишемо текстове. Други – који немају потребу да гледају Звездину кошаркашку утакмицу – наравно да ће наставити са својим послом и да ће текст објавити пре нас.

Reply
Ћелави окт 21, 2011 at 22:27

e bilo bi extra da stavite LIVE Zvezdine rezultate u nekom uglu.pozz

Reply
delija окт 21, 2011 at 22:31

oces i muziku?samo reci…sta se tu preseravate…svi u pionir na lasko pivo!!!

Reply
aikido окт 21, 2011 at 22:32

…a koji će ti? bez ljutnje….

Reply
milos окт 21, 2011 at 22:45

Covece sta je tebi, kako mozes da prebacujes ljudima koji sve ovo rade volonterski. Ako ti znas i umes bolje, izvoli, napravi svoj sajt i mi cemo i njega posecivati.

Reply
aikido окт 21, 2011 at 22:58

nemam namjeru da omalovažavam ničiji rad i trud,pogotovo volonterski i rad iz ljubavi..ovo je samo pitanje krajnje sarkastično i cinično, zbog loših rezuktata naša dva kluba koja su se jaaaaaako pojačala a rezultati izostaju…eto to je suština,navijačka sujeta,ništa drugo.Napred Zvezda! Jel ti sad lakše? msm…

Leave a Comment