Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Радоњић: „Велики успех!“

Тренер Црвене звезде мтс био је веома задовољан издањем његових изабраника у Каунасу. Дејан Радоњић је посебно апострофирао одбрану на шутерима Жалгириса, контролу скока и паметан напад.

Кошаркаши Црвене звезде мтс одиграли су фантастичну утакмицу и убедљиво савладали Жалгирис резултатом 77:61. Звезда је и овог пута била беспрекорна у одбрани, али после онако добре игре тешко је и пронаћи ману у игри црвено-белих. Своје виђење меча изнео је и Дејан Радоњић који је истакао у први план одбрану на шутерима Жалгириса, контролу скока и паметан напад.

Дејан Радоњић:

Ово је наша трећа победа ван Београда. Играли смо одлично у првом полувремену и стекли велику предност након чега смо контролисали утакмицу. За нас је ово одлична ситуација и велики успех. Прва победа за клуб у Каунасу и веома сам срећан због тога. У односу на први меч играли смо много боље у одбрани, посебно на њиховим шутерима. Контролисали смо офанзивни скок и играли веома паметно у нападу, поготово у првом полувремену.

Бранко Лазић:

У последњих неколико утакмица играмо сјајно у одбрани и контролишемо читав меч, па сам очекивао да наставимо тако и данас. Играли смо чврсту одбрану и покушали да постижемо лаке поене. То је начин на који играмо од почетка сезоне.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment