Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Звездина кућа у другом делу је „Александар Николић“

мадриђани

КК Црвена звезда мтс обавештава јавност да ће готово све утакмице у другом делу Евролиге играти у дворани „Александар Николић“. Нова, сада већ традиционална акција полусезонске продаје улазница почиње наредних дана

Кошаркаши Црвене звезде мтс забележили су у првом делу Евролиге у новом формату 7 победа из 15 утакмица и за сада су једно од најпријатнијих изненађења у најјачем европском такмичењу.

Екипа Дејана Радоњића са далеко најмањим буџетом издвојеним за играче и функционисање клуба у такмичарској 2016-2017, тренутно је испред клубова и тимова који су издвојили неупоредиво више новца, попут Макабија, Галатасараја…

Други део стартује током ове недеље, а екипа Црвене звезде мтс гостује у Каунасу, а прву домаћу утакмицу игра половином јануара против Фенербахчеа.

КК Црвена звезда мтс обавештава јавност да ће због уређивања највеће дворане „Комбанк Арене“ за потребе Европског дворанског првенства у атлетици, чији је домаћин Београд, преостале мечеве у регуларном делу сезоне до почетка априла, осим евентуално мечева са УНИКС-м и Олимпијакосом играти у дворани „Александар Николић“.

У том периоду црвено-бели ће у Београду дочекати 7 противника, а термини одигравања утакмица су следећи:

Црвена звезда мтс – Фенербахче Истанбул 12.1.2017
Црвена звезда мтс – Панатинаикос Суперфоодс Атхенс 26.1.2017
Црвена звезда мтс – Анадолу Ефес Истанбул 3.2.2017
Црвена звезда мтс – Галатасарај Одеабанк Истанбул 23.2.2017
Црвена звезда мтс – Бросе Бамберг 2.3.2017.
Црвена звезда мтс – Олимпиакос Пиреј 22.3.2017.
Црвена звезда мтс – Уникс Казан 31.3.2017.

Клуб подсећа да ће први тим током другог дела ове сезоне, све своје утакмице у АБА лиги и Суперлиги Србије играти такође у дворани „Александар Николић”.

КК Црвена звезда мтс огласиће се у наредним данима саопштењем око нове акције полусезонске продаје улазница, којом ће наградити најверније навијаче нашег клуба, јер је капацитет дворане „Александар Николић“ неупоредиво мањи од „Комбанк Арене“.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

SVE PJANO21 јан 4, 2017 at 20:24

Sa finansijske strane, velika šteta, a sa navijačke može da bude veliki plus. Mada smo i u Areni ove godine mnogo dobri, gazimo sve redom. Bilo bi lepo izboriti četvrtfinale i tada nagruvati 20 hiljada ljudi u Arenu i izvući bar jednu pobedu, ko god da bude protivnik.

Reply

Leave a Comment