Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Звездаши хвала, бесплатно на Задар!

КК Црвена звезда мтс жели да честита својим присталицама Нову Годину још једним поклоном – улаз на утакмицу 16.кола АБА лиге са Задром биће бесплатан на трибине дворане „Александар Николић“.

КК Црвена звезда мтс завршио је 2016.годину великом, и првом победом над екипом ЦСКА из Москве.

Тако су само у 14 дана у Београду „падали“ бивши и садашњи прваци Европе у последње три сезоне, али одмора за изабранике тренера Радоњића – нема.

Већ у петак екипа наставља са тренинзима, као и суботу, и у првом дану Нове године, јер је први меч у календарској 2017.години на програму већ 2.јануара у дворани „Александар Николић“ против екипе Задра.

КК Црвена звезда мтс као још један новогодишњи поклон и знак захвалности за огромну подршку коју добија од својих присталица, отвориће капије дворане у понедељак за меч 16.кола АБА лиге против екипе Задра.

Утакмица се игра од 19 часова, уз напомену да ће због безбедности, улаз на трибине бити бесплатан, док ће власници сезонских улазница улазити за ову утакмицу у партере „Б“ и „4″, као и белу и плаву ложу:

Власници сезонских улазница за трибине који ће желети да прате меч са трибина, улазиће само на улаз „А“, на осталим улазима биће потпуно слободан улаз за овај меч.

КК Црвена звезда мтс позива све своје присталице и љубитеље кошарке да и на овај начин пожеле све најбоље свом клубу, играчима и стручном штабу, у новој 2017.години.

КК Црвена звезда мтс

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment