Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Доктор Леки – Звездаш године!

КК Црвена звезда је другу годину заредом доделила ово ласкаво признање, а након Жарка Дапчевића Дабе “Звездаш године“ је Немања Лекић доктор и члан Звездиног дизајн тима.

Другу годину заредом на новогишњем коктелу у организацији КК Црвена звезда мтс додељено је ласкаво признање за “Звездаша године“. Ако се богатство клуба огледа у његовим навијачима, Звезда је сигурно најбогатији клуб јер су њени навијачи синоним за оданост и подршку у правом смислу те речи. С тога, избор “Звездаша године“ никада није лак и увек је својеврсан изазов да се представи онај први међу једнакима.

За 2016. годину лауреат је био Жарко Дапчевић Даба, човек који је годинама сакупљао готово све везано за КК Црвена звезда и то није сачувао за већ преточио у две објављење књиге. Ове године, Даба је ласкаво признање предао у руке Немањи Лекићу.

Нимало случајно. Немања Лекић је доктор, запослен у Ургентном центру и који мало слободног времена готово у потпуности посвећује Звезди. Он је члан креативног дизајн тима КК Црвена звезда и један од најзаслужнијих што је календар за 2017. годину добио до сада невиђено рухо. Црвено-бели јунаци са терена, добили су рухо суперјунака и тек неколико дана након промоције календара у хотелу “Crown plaza“ наишли на хвалоспеве. Суд Звездаша је једногласан и одушевљење календаром готово нико није могао да сакрије.

Због свега наведеног у изузетном тешком и незахвалном избору награда дефинитивно иде у праве руке – Немања Лекић је заслужено “Звездаш године“.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment