Moja Crvena Zvezda
Архива

Pobeda rukometaša u Kaću

Bojan Ljubišić u Kaću imao 20 uspešnih intervencija

Samo tri dana nakon neverovatno izgubljenog večitog derbija, rukometaši Crvene zvezde uspešno su prebrodili teško gostovanje u Kaću.

Jugović : Crvena zvezda  26:27 (15:12)

Prvo poluvreme apsolutno je pripalo Kaćanima, dok su naši rukometaši igrali stegnuto, što je svakako posledica nedavnog poraza.

U drugom poluvremenu, crveno-beli su zaigrali onako kako znaju i uspeli da prvo stignu prednost domaćina, a zatim zabeleže više nego važnu pobedu. Prava drama viđena je u poslednjem minutu susreta, kada domaći rukometaši, pri vođstvu našeg tima od 27:26 nisu uspeli da realizuju poslednji napad.

Među rukometašima Crvene zvezde posebno treba istaći golmanski par Ljubišić – Ivanišević koji su zajedno imali 32 uspešne intervencije. Među strelcima se niko posebno nije istakao. Golovi su ravnomerno raspoređeni, a najefikasniji bio je Trivundža sa 5 pogodaka, dok su Živković, Đurić i Zelenović postigli po 4.

Nakon devet odigranih kola, rukometaši Crvene zvezde i dalje drže lidersku poziciju sa 16 osvojenih bodova koliko ima i drugoplasirana Kolubara. U narednom 10. kolu crveno-beli će ugostiti ekipu Požarevca.

Повезане вести