Moja Crvena Zvezda
ВатерполоЕвропска такмичења

Савић: „Орадеа противник по мери“

Ватерполисти Црвене звезде добили су ривала у наставку свог похода на Евопу. У осмини финала Купа Евопе наши играчи ће у двомечу одмерити снаге са екипoм Орадеe.

Ово неће бити први сусрет ових тимова, црвено- бели упознати су са квалитетима румунске екипе. У првом кругу квалификација за Лигу шампиона, одржаном у септембру, победу је у веома неизвесном мечу (5:7) однела Орадеа. Први меч игра се у Румунији 22. Oктобра, док ће реванш у Београду бити одигран 9. новембра.

Тренер нашег тима Дејан Савић верује да Звезда може да се носи са румунским представником.

– Добили смо противника по мери. Такмичарски али и организационо, што се тиче путовања. Добро је што први меч играмо у гостима, та утакмица ништа не решава и не сме да нас опусти. Циљ је већ испуњен, али ми се не предајемо и свим силама ћемо се борити за пролаз даље- истиче млади стручњак.

Марко Аврамовић верује да је његов тим у бољој форми него у септембру.

– Орадеа нас је летос поразила у веома неизвесној завршници. Тада смо били на самом почетку сезоне, а није нам играо ни Страхиња Рашовић. Форма је у успону и сигурно је да можемо да се носимо са њима.. Жреб је могао да буде повољнији, али и доста тежи. У досадашњој каријери боље сам пролазио када је прва утакмицама у гостима. Међутим, то не мора ништа да значи, за миран реванш треба нам активан резултат у Румунији– рекао је репрезентативац наше земље.

Повезане вести

4 comments

Аца_ЦЗБГ окт 17, 2011 at 22:12

СВИ НА ТАШ, ТАШ ЈЕ НАШ! ГРМИИИИИИИИИИИИ!

Reply
marina окт 17, 2011 at 20:35

Pa gde si Teso ako Ti kazes ima da bude tako ali potopice ih igraci a ne navijaci:)

Reply
Теша_Делија!!! окт 17, 2011 at 17:01

ma ima da ih potope nasi navijaci! 😀

Reply
Zvezda u srcu окт 17, 2011 at 17:33

Promeni ime u Teša_Delija!!! 24/7 😉

Reply

Leave a Comment