Moja Crvena Zvezda
ОсталоЏудо

Џудисти неприкосновени у првом мечу Суперлиге у Новом Саду

Црвена звезда је силовито кренула у новом издању Суперлиге Србије. Црвено бели су још једном одржали обећање и победама завршили први меч елитног домаћег клупског такмичења.

У дербију кола,  наши момци нису дали ни мало простора за маневар одличним екипама Рекорда из Раковице и Славије из Новог Сада.

– Као и што смо рекли пред почетак Суперлиге идемо корак по корак. Сваки меч је прича за себе. Момци су били одлични и на томе им свакако честитам. Испунили су све што је зацртано,  што се најбоље види по резултату. Сада идемо даље. Наши циљеви су јасни а амбиције Црвене звезде увек шампионске-  истакао је Саша Трпковић, тренер првог тима ЏК Црвена звезда.

Екипа у саставу Дарко Иванчик, Милан Николић, Младен Марковић, Бошко Остојић, Никола Николић и Андрија Ђуришић у потпуности је испунила задатак.  Још једном су наши џудисти  демонстрирали  да је спој младости и искуства права победничка комбинација.

Никола Николић је на прави начин, капитенски у мечевима у Новом Саду водио екипу црвено белих.

– Задовољни смо урађеним и захвалио бих се свима у екипи на залагању. Остварили смо победе у дуелима са одличним екипама борцима за сваки респект. Ово је одличан почетак и сада је најважније да наставимо победнички низ – рекао је Никола Николић, капитен прве екипе ЏК Црвена звезда.

Повезане вести

1 comment

Lucano окт 16, 2011 at 15:18

Oće li Gerasimensko nastupati kada bude bilo potrebno?

Reply

Leave a Comment