Moja Crvena Zvezda
ВатерполоДомаћа такмичења

Ватерполисти дочекују ЖАК

Дејан Савић

Дуго очекивана ватерполо сезона у Србији данас стартује. Као и неколико година у назад, прво домаће такмичење које се игра је Куп Србије. Шест клубова данас стартује у борби за трофеј националног купа. Црвена звезда, Партизан, Војводина, ЖАК, Бањица и Београд са различитим амбицијама улазе у нову сезону.

Ватерполисти Црвене звезде предвођени легендарним Дејаном Савићем улазе у нову сезону са реалним амбицијама које су базиране на томе да се у односу на претходну сезону направи један корак унапред. О новој сезони тренер Дејан Савић је изјавио:

– Као тренер тек сам загазио у плићак. Инсистирам на максималном раду, а на руку нам иде и чињеница да на обновљеном базену имамо довољно термина за тренинге. Што се сезоне тиче, Партизан је и даље недодирљив. На нама и на Војводини је да покажемо да је та разлика све мања. У новој сезони имаћемо јачу екипу. Са нама је искусни Југослав Васовић, а после дужег времена Звезда има у својим редовима и два репрезентативца Гојка Пијетловића и Марка Аврамовића, као и једног потенцијалног Страхињу Рашовића.

„Екипа је добро уиграна тренира се напорно и фаворити смо у овом мецу, а највазније је да су сви здрави. Улаз на базен је бесплатан и молим бих све навијаце да имају разумевања ако дође до гузве,јер базен има само једну трибину И 600 места“,  изјавио је Горан Јездић, портпарол клуба.

Први сусрет ватарполисти Црвене звезде играју вечерас на базену СЦ „Милан Гале Мушкатировић“ са почетком од 19:45 часова, а противник је кикиндски ЖАК.

Повезане вести

3 comments

vaterpolo окт 15, 2011 at 22:26

Da li neko zna kako je zavrsila utakmica VK Banjica – VK Beograd?

Reply
marina окт 15, 2011 at 19:03

ajmo zvezdoooooooo

Reply
ToleOdlazi окт 15, 2011 at 21:30

21:3 za nas.

Reply

Leave a Comment