Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојка

Промене термина четвртфиналних мечева Купа Србије

Одбојкашки клуб Црвена звезда обавештава јавност да је дошло до промене термина одигравања реванш мечева четвртфинала Купа Србије за сениорке и сениоре.

Због техничких проблема прва утакмица четвртфинала Купа Србије за сениорке није одиграна по плану у дворани УСЦ Вождовац на Бањици, већ је замењено домаћинство, па је Визура била домаћин првог меча, а црвено-беле ће угостити „ајкулице“ у другом мечу.

Из тог разлога Црвена звезда ће у понедељак 26. децембра бити домаћин два меча, у четвртфиналу Купа Србије за сениорке и сениоре. Прве ће на терен одбојкашице Црвене звезде и Визуре од 18 часова, а одмах након те утакмице, од 20,30 часова одбојкаши Црвене звезде ће угостити Млади радник из Пожаревца.

Звездине даме поражене су у првом мечу против Визуре резултатом 3:2, по сетовима 25:19, 17:25, 25:17, 21:25, 15:10, а пораз у првом дуелу са Младим радником доживели су и наши одбојкаши са 3:2, по сетовима 25:23, 21:25, 25:23, 14:25, 15:11.

По пропозицијама Купа Србије у четвртфиналу се играју две утакмице.

У случају да противници имају по једну победу, полуфиналисту одређује бољи сет количник из одиграних утакмица, односно бољи поен количник из сваке утакмице појединачно, уколико је сет количник исти. У случају да се на овакав начин не може одредити полуфиналиста, игра се додатни “златни сет”, који одређује коначног победника четвртфинала.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment