Moja Crvena Zvezda
ВажноТрансфериФудбал

Ристића мења Ибањез? Ништа од Врањеша, ново име у игри

Oдлазак Михаила Ристића попуниће касу Црвене звезде и задржати Миодрага Божовића на клупи нашег клуба, који би до краја недеље требао да донесе коначну одлуку.

Постоји неколико понуда за Ристића, а наводно Звезда ће за њега добити суму од око 2-2.3 милиона евра.

Замена за Ристића могао би бити Луис Ибањез, који није добио прилику у Трабзону да покаже зашто је доведен. Наводно, за Ибањеза је заинтересован и вечити ривал, пишу туски медији.

„С обзиром да у клубу није добио шансу да покаже због чега је доведен, не желим да разговарам о никаквој продаји у овом тренутку. У обзир долази искључиво позајмица у клуб који га жели под условима који нису испод уговора који има. Клубови који су ме контактирали од мене су добили увек исти одговор: Јавите се Трабзону, с њима разговарајте о позајмици! Овакву ситуацију нисам доживео целу своју каријеру као агент. Да клуб за играча плати толико обештећење и да му толики уговор, а да му не омогући на терену да показе због чега је доведен. Али, то је већ проблем клуба, а не играча“ изјавио је за „Моцарт Спорт“ Дарко Алегић, менаџер Ибањеза.

Са друге стране, од доласка Огњена Врањеша по свему судећи неће бити ништа јер је одабрао одлазак у АЕК. У медијима се као могућа замена помиње наш некадашњи играч Богдан Планић, дефанзивац Војводине.

Повезане вести

21 comments

Vuleeeeeeeee дец 22, 2016 at 23:27

Ovaj Vranjes je najveće đubre na svetu, niko ga nije hteo,šta će onda? Onda da ode u Zvezdu da se malo reklamira u nasoj bednoj ligi i onda da se proda lepo. A čim ga je Aek pozvao, on je zaboravio za Zvezdu.

Reply
NESO дец 22, 2016 at 20:50

za bozovica mogu reci svaka cast veliki trener za nega talentovane dece i fudbalere koj su dvaeset do dvaesdve godine nemaju kvalitet bozovicu treba i trazi igrace od triest godina pa do triest sest godina e to su pravi i kvalitetni igraci za bozovica jos malo zvezda ce postati starski dom za stare fudbalere

Reply
Alessandro дец 23, 2016 at 00:07

Kao prvo, ja odbacujem teoriju o mladim i starim igračima, za mene postoje dobri i loši (Andjelković sa 30 i kusur trčao više od mnogih mladjih). Kao drugo, sa ovom teorijom se slaže i Grof pa se oslanja na dobre a ne mlade igrače (odnosno na najbolje što ima). Treće, baš ti mladi igrači su u najvećem broju nečija menadžerska kombinacija, guraju ih na štetu kvaliteta igre, pokušavaju da ih prodaju i strpaju lovu u džep, a samo se ti mladji i kupuju da bi se mogli preprodati za veće pare itd. Podrška Grofu i njegovom načinu rada!

Reply
NESO дец 23, 2016 at 19:00

alessandro dobro prijatejlu zar tebi igraci brazilac i lukovic dobri su igraci za odbranu zvezde kao drugo kad ce da se oslajnija na mladze primer jovelica zar moze jedan sikimic koje pred penziju sa triest sest godina da pruzi vise od jovelica ili jednok vucevica kao trece ti mladi igraci koj su kupovali koj igrace od nih zvezda je prodala osven svoje dece da ti nabrojam lazic jovic e sada ristic gruic jel su oni kuple igraci ili su deca iz zvezdine skole a prvo jedan angelkovic nemoze nikada da se bori i da trci vise od jednok ristica a moze samo da igra na iskustvo mislim na andjelkovic reic mi molimte od kad je bozovic trener zvezde kojek igraca izvadijo zada ga zvezda proda mislim koga i koje taj mladi igrac koje on oformijo poftaram da se proda da zvezda dobije novac od nega odgovorimi molimte ali da budes objektivan i realan

Reply
Estrella Roja дец 22, 2016 at 18:12

Posle teškog radnog dana dovoljno je baciti pogled na temu tzv. prelaznog roka u našem fudbalskom klubu i depresija je neminovna.
Svaki iole solidan igrač koji se dovede u vezu sa Zvezdom je nemoguća misija za nesposobni rukovodeći kadar kluba. Na kraju da budemo prezadovoljni ako ne izgubimo Babunskog ili Ristića, a gomila otpada iz domaće lige sa menadžerski kombinacijama samo što nije preplavila i ovako prosečan igrački kadar. Nema Nigerijca ali dolazi Milić, nema Vranješa ali stiže Planić (po ko zna koji put), nema Vieire ali tu je violinista, nema ništa ontovana deca d nekih stranih pojačanja jer su tu naša ne baš preterano talentovana deca koja neće ni igrati, ali uvek bolje zvuči kad se pomenu deca. Najbolje je ne ulaziti na sportske sajtove niti čitati novine, ne očekujmo ništa kako se ne bi razočarali puno.

Reply
Estrella Roja дец 22, 2016 at 18:14

Jbg, portal je poludeo stoga i neke greške.

Reply
Djole-Jagodina дец 22, 2016 at 14:48

Sve ovo sto citamo ovih dana je bacanje prasine u oci.Ko ce odgovarati za katastrofalne poluigrace koje Zvezda mora da plati a da nisu ni minut iskoristeni na pravi nacin.Dovescemo ovoga ili onoga je glupost.Opet ce dovesti nekog gde ce svi moci da omrse brke po malo i to je to.Tesko Zvezdi ko odlucuje sta i kako a to sto plasiraju vest o nekom igracu vec je provaljena prica.Doci ce opet neki mucenik ni kriv ni duzan da se bruka za sve pare a od Zvezdine evrope nema nista.Ovaj tim je trebalo da se bori za evropu a tu nema ni 5 igraca da vrede.Opet ce biti kasno smo doveli pojacanja i takve gluposti i opet Kokeza super Liga

Reply
dejo дец 22, 2016 at 13:53

Sto cemo sa Stefanom Milosevicem koji je doveden iz Spartaka iz Subotice upravo Crvene Zvezde i Grofe mozda je on doveden samo kao broj da se ispuni na tu poziciju lijevog beka ,ovo je jos jedan primjer kako lose uprava Crvene Zvezde radi posao nisam protiv dovodjenaja Luca al ako je otisao neka ga a Crvena Zvezda ima na to mjesto igraca zasto ga dovodit ponovo ,Crvenoj Zvezdi su potrebni stoperi ,desni bek i jedan napadac koji ce bas da zamijeni Vijeiru a ne polovni napadac i to vazi za svaku poziciju u timu

Reply
Saša дец 22, 2016 at 13:25

Ne treba ni da dolazi. Jedva je čekao da ode, u kvalifikacijama bio najgori, daleko ispod svojih mogućnosti. Šta sada ? Neće ga tamo, sada da dođe, a da ga plaćam onoliko koliko je tamo dobio. E nema to. Ne može Zvezda da ispunjava želje. Može samo manje da dobije od onoga što je prethodno imao. Sve suprotno od toga je manadzerski dil. Zajebi menadzerčiću.

Reply
dux дец 22, 2016 at 13:21

Ako ode kod „ovih“ to će biti strašan udarac za mene..Vranješ kao i svi jak na rečima a kad treba na delu gde je ona..i Ninkov…Luković došao kad ga niko nije hteo..okačim ih sve…

Reply
LA[K]I дец 22, 2016 at 14:58

Sto se Ibanjeza tice, nece on sigurno u partizan, pa ne znam kakve pare da mu ponude. A sto se tice Lukovica, Vranjesa, Ninkova, tu je prica malo komplikovanija. Pogledaj samo kakva oni primanja imaju u svojim klubovima (posebno Lukovic u Zenitu i Ninkovu u Tuluzu). Prvo treba da svi podjemo od sebe da li bi mi takve pare odbili, pa tek posle njih da kritikujemo.

Reply
dusan дец 23, 2016 at 20:36

da podjemo mi od ovog naseg propalog kluba i od toga da uvek imamo 40 tzv igraca za koje se neko tali. i naravno da ljudi koji igraju za pare nece da dodju ovde gde nema para. 20 igraca zvezde ne moze da se proda za jedan evro – cvetkovic, fibel, rendulic, le talek, srnic, poletanovic, orlandic, verovatno i ilic i milosevic, lukovici, sikimic. mi ne mozemo vranjesa da dovedemo, andjelkovic nam je glavni igrac. neverovatno je gde se nalazimo.

Reply
dejo дец 23, 2016 at 21:13

Laki ne znam slazes li se sa mnom da se neko od vas Zvezdasa tamo u Srbiji podje kod premijera i ministra policije Srbije recimo ti jos ako ocete da policija Srbije pohapsi tzv navijaci vodje (narko dileri ) i da to nezavisni sudija ih osudi na 40 godina zatvora a posle te kazne da im se zabrani pristup ne samo Zvezdinom stadionu vec svim sportskim objektima u Srbiji ako budete vi htjeli Laki a posle ovoga bi mogla i Crvena Zvezda da se Privatizuje jer niko nece da je kupi ako posla ima sa sumljivim ljudima realno

Reply
stanofili00 дец 22, 2016 at 12:48

nije još zvanično došo kod nas jer je i partizan zainteresovan za njega
ali nadam se da će da se vrati nama a ne partizanu
INDIJA PAKISTAN SVIMA NAMA PU** KU*** PARTIZAN!!!!

Reply
LA[K]I дец 22, 2016 at 14:54

Ne boj se on je argentinac, sigurno nece u partizan. Ako neko zna sta znaci vernost klubu to su argnetinci, posebno oni koji su igrali za Boku ili River, sto je slucaj sa Ibanjezom.

Reply
Vuja NBG дец 22, 2016 at 12:44

Planić je po meni dobar igrač,samo mu nije pružena adekvatna prilika.Možda i grešim,ali to je moje mišljenje.Što se Luča tiče???Dobrodošao nazad legendo!

Reply
kastiljo дец 22, 2016 at 14:07

Kakav crni Planic…Nema taj glavu za Zvezdu. Sav fond za stopera treba usmeriti na Marasa iz Rada,jos prosle sezone je pokazivao zavidan talentat i potencijal da bude vrh stoper…Nije drvo od 1,90m koje samo zna da skoci,brz je,dobar start,anticipacija…Jednostavno sve sto treba jednom modernom stoperu.
Nevezano za temu,da li se neko seca da smo kojim slucajem ove sezone i dobrim delom prosle dali makar jedan gol posle kornera…?! Secam se Slavisine ekipe,svaki korner je bio 70% gol ili makar stopostotna sansa…Prekid nam je vec drugu godinu zaredom uzasan blago je reci,totalno smo bezopasni.Secam se te sezone sa Mrdjom,Pecnikom,Ninetom,bukvalno su protivnici pre penale pravili nego kornere i faulove sa strane kolko smo opasni bili iz prekida…

Reply
LA[K]I дец 22, 2016 at 14:52

Kastiljo sto se Marasa tice tu se apsolutno slazem sa tobom. Ako decka ne budu mucile provrede ima da napravi sjajnu karijeru. Ima sve sto je potrebno pravom stoperu. Sto se tih prekida tice, mi smo prosle sezone bili opasni samo iz slobodnih udaraca koje je sjajno izvodio Ibanjez. Ove sezone su Lukovic, Andjelkovic i Poletanovic nesto pogadjali, ali nije to to. Bezopasni smo iz kornera i ono sto je dosta bitnije nemamo standardnog igraca koji izvodi prekide, vec to radi „ko stigne“. Zato bih ja voleo Ibanjeza nazad.

Reply
pera дец 22, 2016 at 16:58

kako smo bre bezopasni u 16 metara kad imamo jedini dva centarfora koji samo to znaju da rade da ih pogodiš u glavu i da se lopta odbije od njih. Osnovno je nešto drugo mora se promeniti koncepcija napadanja protivnika to mora mnogo brže i prema tome sa takvim igračima. Naravoučenije, Orlandić i donekle Sikimić su prošlost kluba treba dovesti dva brza centarfora koji će kidati naletima na odbranu koji će želeti gol a ne protrčavati i čekati skok. Maraš, ako je ikako moguće prva opcija na štoperu i da se uigra sa Mičelom. Problem oba beka pošto ne verujem da Andjelković može dobro da odigra u odbrani iako je solidan kod centaršuteva. Ako bilo što od stranaca dovodimo u napadu ne sme da bude islužen igrač već onaj koji ima ambiciju da se dokazuje. Težak prelazni rok a mi nismo rešili ni pitanje trenera. Boža mora da stavi tačku na sve ovo i krene da formira tim, video je gde je problem sada ga treba rešavati. Dok je tu Donald pa klinci Račić i Plavšić mi ćemo biti bolji od grobara.

Reply
Vuja NBG дец 22, 2016 at 20:00

Naravno da je Maraš bolji od Planića,ali ne pominju ovi naši da bi ga doveli.Svidja mi se onaj Pavkov iz Niškog Radničkog.Njega treba dovesti.

Reply
ĐOLE BARI 91 дец 22, 2016 at 12:44

RISTIĆA JE JOŠ RANIJE TREBALO PRODATI. DA LI IKO NORMALAN MISLI DA ON VREDI KOLIKO 40-50 STANOVA OD 50 KVADRATA ? OGROMNE PARE ZA TAKVOG IGRAČA.

Reply

Leave a Comment