Moja Crvena Zvezda
ВажноДруги пишуКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Даниел Аврамовски у Олимпији из Љубљане

Аврамовски

Како пишу македонски медији, а преносе медији из Србије и Словеније, Даниел Аврамовски ће постати нови фудбалер шампиона Словеније, љубљанске Олимпије. Из клуба још увек без потврде трансфера.

Аврамовски има одрешене руке у избору нове средине, и неће бити проблема да добије „чисте папире“, а Македонски спорт пише да је то Олимпија. Аврамовски би према наводима требало да добије трогодишњи уговор, а долази као жеља потпредседника клуба, Ранка Стојића.

Млади репрезентативац Македоније је у Црвену звезду дошао из скопског Работничког под ореолом великог појачања и пројекта за будућност и добио је број 10. На дебију је постигао гол за победу против Спартака из Суботице на Маракани, и у првој сезони забележио 12 наступа. Имао је доста проблема са повредама, па је прошлу сезону провео у ОФК Београду и одиграо 24 утакмице. Није био регистрован за јесењи део текуће сезоне, па је шест месеци пре истека уговора договорен разлаз. Није успео да оправда епитет огромног појачања.

Стандардан је у младој репрезентацији Македоније, са којом је заједно са капитеном и саиграчем Давидом Бабунским, остварио историјски пласман на Европско првенство у Пољској наредног лета. За У21 је одиграо 13 утакмица, а дебитовао је и за А репрезентацију своје земље и забележио два наступа.

Једно време је био праћен од славног великана Ливерпула, где је и провео неко време у кампу. Осим Работничког, Црвене звезде и ОФК Београда, наступао је за Македонију Ђорче Петров.

Срећно Данијеле, пуно успеха у Љубљани.

Повезане вести

4 comments

Deda дец 20, 2016 at 15:09

Sta vredi kada imamo takve „majstore“ kao sto su Sikimic, Orlandic, Kange, mange – nema mesta za tu balavurdiju

Reply
Zvezdas u srcu дец 20, 2016 at 09:24

Zna se ko dovodi igrace u Zvezdu.I zasto,zato veliki broj prolazi igraca,a sad nagradno pitanje kog igraca je nas skauting preporucijo za dolazak u Zvezdu

Reply
dusan дец 19, 2016 at 22:55

u ovom prelaznom roku kupite jos 15 igraca po 10 hiljada evra…

Reply
neso дец 19, 2016 at 22:39

NORMALNO UIGRAVAJTE POLETANOVICA NAS MLADI LUKOVIC KAO DAJE NA MORU NEK SE SUNCA JOS DUGO A ZVEZDINE KVAKITETNE MLADE IGRACE ZA NIK IMA DOVOLNO VREME MOGU DA ZAIGRAJU ZA PRVI TIM OD 27 GODINA KADA NAPUNE A KAD TREBA NOVAC ONI SU TU TADA VREDE NESTO

Reply

Leave a Comment