Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Ристић пуни буџет, иде пут Белгије?

Михајло Ристић

Услов Миодрага Божовића за останак на клупи Црвене звезде јасно је постављен – да се исплате дуговања играчима и доведу неопходна појачања.

Како би се тај циљ испунио неопходно је прво попунити буџет клуба, а како Звезда живи од продаје играча неко ће морати да се пресели у нови клуб и донесе новац од обештећења.

Као најизвеснији за трансфер јесте Михаило Ристић, сазнаје МЦЗ. За мадог репрезентативца, сада се може већ рећи и поливалентног играча, највише интересовања показао је белгијски Генк, који је, како незванично сазнајемо, спреман да издвоји новац за обештећење.

Очекује се ускоро и више детаља око понуде Белгијанаца, али сума о којој се прича је наводно веома близу оне на коју би на Маракани пристали (око два милиона евра).

Повезане вести

11 comments

neso дец 18, 2016 at 13:47

nije mi opste jasno zasto svi evropske klubove ponigavaju nasu zvezdu u vezi za obestecenje za nase fudbalere moramo da ik prodamo mem barceloni dajte da date

Reply
Dark дец 18, 2016 at 23:50

Zato sto svi znaju da jedva krpimo kraj sa krajem. Nemamo zutu banku u kasi i dugove ako je Terzicu verovati oko 40 miliona.

Reply
pera дец 17, 2016 at 23:02

Ristić da a Račić i Adžić nikako. Prodati sve strance koje neko hoće da kupi i Donalda ako se mogu uzeti pare. Realno samo Ruiz može igrati desno krilo a ovi drugi su svi nadoknadivi. Sikimića, Orlandića takodje prodati jer ne igra se fudbal pedesetih godina, zato smo tako loše i odigrali jesen. Vukanovića iz Napretka. Vranješ je odlično rešenje za half liniju i još jednog takvog borca. Andjelković će odigrati proleće tako da Rile može da ide. Zadnjeg veznog može Babunski da odigra sigurno odlično. Njega smatram domaćim igračem jer je potomak vojvode Babunskog. Ostalo na pijacu. Račić će na proleće mnogo više značiti timu nego svi stranci zajedno. I još nešto ne planirajte dovodjenje 10 igrača jer to bog ne može uigrati i opet ćete biti smešni.

Reply
vladimir дец 17, 2016 at 23:46

da li ides na utakmice Da li ynas koliko bolje igramo sa Kangom i donaldom Koliko je utakmica resio ruiz Jesi mozda video radijus kretanja babunskog Pa on ne moye ni zonu da igra Ako uspeju za Racica da uzmu 3 miliona neka IDE ODMAH On je totalni pocetnik i sevilja ga uyima na blef Pa Grujic je bio medju 5 najboljih u ligi ne vidi teren u Liverpulu a ne racic sa 3 utakmice u ligi

Reply
dejo дец 17, 2016 at 22:07

Neka ide Ristic u Belgijski Genk ili neki drugi klub al treba zadrzat u Crvenu Zvezdu Racica ,Adzica i Zvezdine djece

Reply
ivo дец 17, 2016 at 16:07

Pa onda angazujete egenciju da istrazi zasto nema publike.

Reply
Ivan дец 17, 2016 at 15:46

Protiv sam prodaje Račica ali Ristić ljudi moji nije više nikakav talenat 22 mu je godina i realno nema od njega nikad fudbalera spor je sa pozamasnom zadnjicom tako on da se proda bilo bi super za razliku od Račica,Adžića itd

Reply
marko дец 17, 2016 at 15:18

nisu hteli za 2.5 miliona i 20% letos posle ispadanja iz evrope a sada hoce za manje od 2???

Reply
Momcilo дец 17, 2016 at 14:44

Zvezdo prodaj ih sveeeeeeeee …

Reply
Loki дец 17, 2016 at 15:12

Cuj…Bozovic postavio uslov!!??
Pa, i letos je postavio uslov da se dovede ova banda bezveznjaka…i svi su dovedeni koje je trazio….i Zvezda je sa tom bandom igrala najbedniji fudbal u svojoj istoriji, i najbedniju utakmicu protiv grobara sa jednim sutom u okvir gola…A da: prvi smo sa 6 bodova prednosti…a da: 11 bodova smo napravili dok je trener Partizana bio onaj nesretnik Tomic…

Reply
JKJKJKJKJKJK дец 17, 2016 at 15:22

Zlatna medalja za glupost godine 🙁

Reply

Leave a Comment