Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Прва од три узастопне утакмице одбојкашица са Визуром

Црвено-беле одбојкашице овог викенда очекује прво коло другог дела шампионата и прва од три утакмице које ће до краја године одиграти са Визуром (следе две у Купу). Звезда је сезону започела управо против екипе са Новог Београд, када је поражена са 3:0.

Визура је актуелни српски шампион, освајач Купа и један од главних фаворита за трофеје у текућој сезони. Клуб су пред почетак сезоне напустиле Љиља Ранковић, Наташа Чикириз и Јелена Вигњевић, а вратила се искусна Слађана Ерић (средњи блокер, али ове сезоне углавном коректор). „Ајкулице“ су стале у другом колу Лиге Шампиона, а у домаћем првенству тренутно заузимају треће место са скором 7-2. Поразе су им нанели Јединство СП и Динамо из Панчева са по 3:0, али су истим резултатом добили квалитетну екипу ТЕНТ-а. Од почетка сезоне одличне партије пружа млада Катарина Лазовић, уз стандардно добар блокерски тандем Алексић-Коцић.

Изабранице Мирјане Мусулин после првих девет кола имају скор 5-4 уз 16 бодова и пето место на табели. Звезда и ове сезоне има осцилација, али се чини да би једна победа над неким од фаворита додатно покренула екипу.

Утакмица у СЦ ,,Визура“ на програму је у суботу, 17. децембра са почетком у 18.30.

Повезане вести

Leave a Comment