Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Стижу домаћи штопери и странац у везном реду!

Црвена звезда ће ове зиме потражити појачања на више позиција у тиму.

Траже се пре свега два штопера, централни везни и нападач. Како сазнајемо, дефанзивци и нападач биће домаћи играчи, иако то не значи аутоматски и да долазе из наше лиге него пре свега да су играчи са овог поднебља.

Што се везисте тиче, реч је о репрезентативцу једне (не тако нам далеке) земље и за сада је прва мета спортског сектора. Да ли ће до трансфера доћи и колико је реално да дође, тек остаје да се види.

„Моцартспорт“ је пренео информацију да је један од потенцијалних кандидата за срце одбране наш некадашњи играч Огњен Врањеш, који је више пута био у преговорима око повратка у Звезду.

Он је тренутно члан Томска али није пуно играо од летос када је из Шпаније стигао у Русију, свега на седам мечева и могао би да потражи другу средину.

Што се напада тиче за сада се зна да је капарисан играч Борца Срђан Вујаклија, а веома близу је и играч Спартака Немања Милић.

Повезане вести

14 comments

Otpisani101 дец 17, 2016 at 11:40

Nisu mi jasni ovi sto lupaju minuse za vujakliju i milica kada je svima jasno da nisu pojacanja ni za odbranu titule a evropi i da ne pricamo…zvezdi treba 4 pojacanja kvaliteta donalda a ne sikimica…komsije bolje igraju,pogodili pojacanja i ne dodje li fudbaler koji ce biti bolji od njihovog brazilca,koji je sam doneo bar 15 bodova,titula zvezde je pod znakom pitanja…ovo sto se pominje kao pojacanja je jos jedno gomilanje igraca…lupajte minuse ali to su cinjenice…

Reply
@LA[K]I дец 17, 2016 at 02:40

Nisam nikad gledao Milića, ali ako kažeš da je bio u OFK, garant je to još jedna Terzina kombinacija. Daj Bože da grešim!

Reply
LA[K]I дец 17, 2016 at 13:43

Tri sezone je proveo u OFK-i, pa je posle potpisao za Hajduk, ali posto se Hajduk tada ugasio, on je otisao u Spartak. Tamo skoro da nije nista pokazao do ove sezone. Sad ima 20 odigranih utakmica i 5 golova u prvenstvu.

Reply
dux дец 16, 2016 at 22:22

Neka bude Zvjezdan Misimović…

Reply
dejo дец 16, 2016 at 21:32

U redu je sto ce da vrate u Crvenu Zvezdu Vranjesa al mislim da treba dovest igraca na desnom beku dat sansu konacno Milosevicu na lijevom beku ne gomilat igrace na sredini terena Crvene Zvezde treba dovest stranca u napadu Crvene Zvezde licno ja nisam ni za jednog napadaca iz Srpske lige ako misli Crvena Zvezda da napravi pravi rezultat u Evropi jer treba Crvenoj Zvezdi prava zamjena u napadu za Vijeiru a i sad ce na zimu Vijeira u drugi klub ,nadam se da zna uprava Crvene Zvezde sta radi jer ne trebaju Crvenoj Zvezdi polu igraci

Reply
CIGANIN74 дец 16, 2016 at 19:01

Odgledah Milica tri puta ove sezone,samo cu kratko nije za nas,jsd,vojvodinu,napredak,radnicki…za sve druge je pojacanje

Reply
muriljo дец 16, 2016 at 18:03

Haruna je vezni iggrac kojeg sacujemo

Reply
muriljo дец 16, 2016 at 18:03

Haruna je vezni iggrac kojeg sacujemo

Reply
neso дец 16, 2016 at 18:18

zbi prelazi u partizan

Reply
kastiljo дец 16, 2016 at 17:59

Koj ce nam ovaj Milic iz Spartaka,bolje umesto njega dovesti onog Vukmanovica il kako se vec zove iz Napretka,decko je veoma brz i ima odlicnu visinu….U pravu je bio grobar Iliev kad je rekao da se tim gradi pocev od zime…Sta ce nam 15 novih igraca na leto kad ce imati 2 nedelje da se uigraju za kvalifikacije i onda sve opet iznova i iznova sa istim izgovorima tipa nismo imali vremena da se uigramo bla bla…

Reply
LA[K]I дец 16, 2016 at 23:21

Apsolutno si upravu Kastiljo, samo sto ako mene pitas bolje je dati sansu Vucicevicu ili Joveljicu. Ja licno mislim da ce Vucicevic biti strasan fudbaler i da ce imati dobru karijeru. Sto se Milica tice on je nekada bio velika nada OFK-e, trazili su ga Liverpul i Aston Vila, ali vise nema tog kvaliteta. Kad ga gledam izgleda kao da igra na silu. Nema tu nikakve tehnike, nikakve lepote. Samo sutira loptu, pa ako udje dobro je, ako ne udje nema veze. Mislim da se decko nece pokazati kod nas, ali videcemo. Voleo bih da gresim.

Reply
Loki дец 17, 2016 at 15:22

Ti bi voleo da gresis…ali na zalost ne gresis! Milic je polubitan igrac i u Spartaku…On je glupost, kao sto je glupost i prica da onaj Rus sto je trener Spartaka kandidata za trenera Zvezde

Reply
LA[K]I дец 16, 2016 at 17:56

Vranjes odlican igrac, bez obzira sto ima malu minutazu u Tomsku. Odlicno igra i za reprezentaciju BiH. Svakako ce biti veliko pojacanje, ako dodje. A stvarno je neozbiljno od uprave da dovodi igraca kao sto je Milic, a ima evropske ambicije. U tom slucaju bolje da zadrze Orlandica. Treba dati sansu Vucicevicu, Joveljicu i Ilicu, a ne nagomilavati propalitete iz domace lige, koji u toj superligi igraju i po 10 godina, a ne urade nista.

Reply
CIGANIN74 дец 16, 2016 at 19:04

Vranjes je paljevina i kao takav odlicno pojacanje jer nemamo ni stopera ni tu neku napaljenost u ekipi(krvi),sa njim dvostruka korist

Reply

Leave a Comment