Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Димитријевић: „Победа једина опција“

Милош Димитријевић, један је од играча који од почетка сезоне игра са најмање осцилација. Без обзира да ли игра истуреније или ближе Бајковићевом голу, Чава пружа одличне партије и тај податак свакако радује и тренера Роберта Просинечког, који је летос, управо највише инсистирао на довођењу сјајног везисте.

„Поново идемо у западну Србију, трећи пут узастопно, овај пут нам је ривал Металац из Горњег Милановца, екипа која нам је у претходним сезонама задавала доста проблема. Морамо ући максимално добро у меч, ако желимо да избегнемо проблеме. Мислим да њихова позиција на табели не мора ништа да значи, данас сви играју фудбал и никога није лако победити. Прошле недеље смо пружили добру партију против Локомотиве у Бугарској, и надам се да смо том утакмицом најавили боље партије и у домаћем шампионату“, верује Милош који још каже да су током периода у коме није било мечева за бодове, он и остали првотимци црвено-белих радили на додатном унапређењу физичке спреме.

„Никакав посебан програм нисмо имали. На тренинзима смо се трудили да побољшамо пас игру, која је наше најјаче оружје, и да подигнемо физичку спрему на виши ниво. Сматрам да смо у томе успели и да ће то навијачи приметити у наредним мечевима“, истакао је Димитријевић.

Повезане вести

10 comments

Djolle окт 14, 2011 at 10:59

Pa i protiv Radničkog je jedina opcija bila pobeda…Barem meni…Pa šta je bilo? Igrajte taj fudbal, pošto vaše izjave unapred napamet znam, izjave vam dobro idu a sa fudbalom slabo stojite…

Reply
Miki окт 13, 2011 at 23:41

Ima li igde prenosa?

Reply
igor окт 14, 2011 at 14:53

Pa trebalo bi da ima na prvoj, areni sport….

Reply
veliki Zvezdas окт 13, 2011 at 23:25

Ti Dimitrijevicu trebas malo manje da pricas ,vise da pocnes da uposljavas napadace Crvene Zvezde ,da kad ti se otvori prilika da das taj gol za Crvenu Zvezdu

Reply
Awax окт 13, 2011 at 21:24

Izjave samo posle utakmice,i to Robi i jos 2-3 igraca kojima on da dozvolu,a ne ovako daju izjave,prete ekipama,umesto da se prvo pokazu na terenu pa posle nek pricaju!

Reply
Nemanja окт 13, 2011 at 16:57

Prošle nedelje smo pružili dobru partiju protiv Lokomotive u Bugarskoj.?..ja bi im zabranio da daje intervjuje…svima redom !

Reply
Zvezdaš окт 13, 2011 at 19:44

Stvarno,slažem se.
Ti bi trebao sve intervjuje da daješ… -.-“

Reply
Vuk окт 13, 2011 at 19:53

@Zvezdas,a sta,bila je dobra partija!?Budimo realni,ni suvise optimisti,ni pesimisti,odigrali smo katastrofalno!Ako nastavimo sa ovakvim igrama,gubimo u derbiju,i to ubedljivije,a titulu mozemo samo da sanjamo!

Reply
delija окт 13, 2011 at 22:47

vuce,bas si optimistican…realno je da je ekipa od prekoputa najgora u poslednjih 5 godina i ako sad ne uzmemo titulu necemo nikad!!!

Reply
igor окт 14, 2011 at 14:54

A šta nije bila dobra partija? Sa drugom postavom i 3-4 omladinca…

Reply

Leave a Comment