Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Божовић: „Канга од првог минута!“

Фудбалери Црвене звезде овог викенда играју последњу утакмицу на свом стадиону у 2016. години. Они ће у суботу, 10. децембра, дочекати екипу Радничког из Ниша у мечу 20. кола Суперлиге који почиње у 18 часова.

Шеф стручног штаба Миодраг Божовић очекује да нова три бода неће изостати.

Раднички је једна од квалитетнијих екипа у нашој лиги, сигурно ће доћи на наш стадион са великим мотивом и желеће да прикажу себе у најбољем светлу. Надам се да ћемо ипак успети да на свом стадиону једну утакмицу приведемо крају без драме. Верујем да ћемо забележити победу и да ћемо у последње коло ући са бодовном предношћу која ће нам омогућити да будемо јесењи шампиони и да мирније дочекамо наставак шампионата – рекао је Божовић.

У последњих пет кола Нишлије су забележиле три пораза и два ремија.

То ништа не значи, свим серијама некад дође крај. Мислим да су они екипа која има квалитет, а зашто им мало лошије иде у последње време то не могу да кажем. Ипак, надам се да ће ту лошу серију да продуже бар за још једну утакмицу. Свакако морамо да будемо опрезни јер су знали много пута да нас изненаде. Имају искусну екипу, а ту пре свега мислим на центархалфа Булатовића и на Сашу Стојановића који је играо код нас, он је мозак те екипе. Опасан је и Арсић, пре свега из игре, има одличну леву ногу, а и Мркић би могао да нам прави проблеме. Сасвим су солидна екипа за наше прилике и сигурно ћемо морати да пружимо максимум да бисмо их победили.

Оно што радује искусног стратега јесте повратак Канге у екипу.

Канга ће сигурно играти од првог минута, а за колико је спреман показаће утакмица. Сви осим Рендулића и капитена Луковића су здрави – зкључио је Миодраг Божовић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

6 comments

Nebojsa дец 10, 2016 at 13:04

Имам 56 година исто толико сам Звездаш после породице ништа ми није драже од црвено-беле боје. Дакле дуго ,дуго пратим Звезду и волим је. Увек сам био искрен према свом клубу а толико га и волим дакле 100 %, па ћу сходно томе рећи, од свега је најбоље што смо први на табели и то је једино добро. Игра нам је веома слаба целу полусезону а траје од пред крај прошле кад смо обезбедили титулу.Од тада само стагнирамо, у игри нема напретка,а чини ми се да су поједини играчи постали себични те нема ни неког другарства.Физичка спрема нам је лоша а о неким предиспозицијама као што су брзина и да не причамо.То су моји утисци а сигурно да нису далеко од овог мишљења и они који су стручнији и којима је фудбал професија. Можемо да се не говоримо истину и да причамо бајке али…. то је истина .Дубоко сам разочаран у странце који су довођени и присталица сам увођења у игру наших младих играча попут Рачића и Аџића. НЕМОЈТЕ ДА ДОВОДИТЕ ИГРАЧЕ КОЈИ НИСУ МАКАР ДВА ПУТА БОЉИ ОД НАШИХ. Па зар није шампионски састав Звезде наук кога да доведемо, или наше из Србије или играче али квалитетне са простора бивше СФРЈ. За наставак полусезоне пролећне морамо МНОГО, МНОГО, БОЉЕ.НАПРЕД ЗВЕЗДО ТЕБЕ ВОЛИМ ЈА….

Reply
dejo дец 9, 2016 at 23:15

Treneru Crvene Zvezde moras da naucis igrace Crvezde Zvezde da igraju do poslednjeg zvizduka odlicno ,zelim da svi fudbaleri Crvene Zvezde imaju pobjednicki duh treneru Crvene Zvezde ili bolje receno da osecaju glad za pobjedom Grofe sjutra igraci svi Crvene Zvezde

Reply
krvavi zvezdas-DE дец 9, 2016 at 22:56

tesko ide braco..u velikom smo mulju po svim pitanjima

Reply
Napred Zvezdo дец 9, 2016 at 23:17

To mislis na vas grobare? 😀

Reply
krvavi zvezdas-DE дец 10, 2016 at 13:28

da nisi ovde svratio iz laze ili si dunjicev pulen zbog koga svi se stidimo

Reply
Delija Knin дец 9, 2016 at 21:31

Jaka uteha od njega, na transfer listu i neka ide odakle je došao. Zvezda više ne liči na sebe, niti realizacije niti konkretnih šansi, uzalud inicijativa na terenu kad se teško ulazi u gol šanse i postižu golovi.

Reply

Leave a Comment