Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеТрансфериФудбал

„Постоји интересовање за Ристића, Петковића, Плавшића, Доналда, Вијеиру…“

Спортски директор Звезде, Блажо Раосављевић, говорио је о предстојећем прелазном року. Извесно је да ће нашем клубу бити веома тешко да задржи неке играче, а он је истакао да постоји интересовање, мада не и конкретне понуде за одређене играче.

У првом плану, Спортинг из Лисабона жели да ангажује Михајла Ристића, наводно за више од два милиона евра. Поред њих, израелски Макаби, који је и летос желео младог везисту, и даље не одустаје од овог посла.

Уго Вијеира извесно неће продужити уговор и напустиће клуб. За њега је заинтересовано неколико кинеских клубова. Прича о продаји Марка Петковића, коме такође истиче уговор у јуну, постоји већ неколико прелазних рокова, али нема конкретних потеза.

Раосављевић каже и да би Срђана Плавшића задржао, али да клуб живи од продаје играча. Интересовање постоји и за најбољег играча екипе, Мичела Доналда, а наводно се неки клубови из Русије интересују за Томаса Фибела.

С друге стране, Звездан Терзић говорио је о плановима Звезде када је реч о куповини, а један од првих потеза могло би бити улагање у будућност, у виду довођења великог талента ОФК Београда, Армина Ђерлека, око којег се очекује договор клубова.

Повезане вести

5 comments

Mississauga дец 10, 2016 at 00:51

A da li se neko interesuje za grofa ?

Reply
dejo дец 9, 2016 at 23:04

Nadam se da cete buduci zimski prelazni rok dobro uradit svi iz sportskog dijela Crvene Zvezde

Reply
kastiljo дец 9, 2016 at 21:50

Od svih navedenih treba prodati Ristica,Uga,Fibela,moze i Petkovica…Od ove cetvorice moze da se uzme 3-3,5M sto je sasvim solidna cifra uzimajuci u obzir trenutnu formu.

Reply
Backo дец 9, 2016 at 22:21

Slazem se sa tobom – Ristic, jer ne igra decko na svojoj poziciji, pa ni ne moze da pokaze sav svoj potencijal, a pritom je na ceni (kakvoj – takvoj); Ugo – ovo je poslednji rok kada mozemo da uzmemo bilo kakvu kintu za njega; Fibel – balvan klasican; Petkovic – u slicnoj je situaciji kao Ugo, jer i njemu istice ugovor u junu, pa bi trebalo razmisliti i njega prodati… Za te pare dovesti jednog dobrog spica i jednog dobrog stopera (bez da pogresimo :D) i titula ostaje kod nas! 🙂

Reply
NESO дец 9, 2016 at 14:03

bice pun pokodak decko ima sve u smislu dudbala on je zamena dugorocna za stojkovica piksija terza bravo za ovaj transfer ako bude realizovan zvezdina buducnost sa ostalim mlagim igracima koji imaju isti kvalitet u nasoj zvezdi pozdrav od pariza MKD

Reply

Leave a Comment