Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Радоњић: Кобна друга четвртина

Тренер Црвене звезде мтс Дејан Радоњић истакао је да је слабија игра црвено-белих у другој деоници одлучила победника јер је Фенербахче преузео контролу над утакмицом.

Кошаркаши Црвене звезде мтс нису успели да направе чудо и савладају Фенербахче у Истанбулу. Црвено-бели су показали карактер, нису се предавали ни у једном тренутку, али је турски тим пун квалитетних странаца успевао да одоли сваком налету изабраника Дејана Радоњића.

Тренер црвено-белих изнео је своје виђење утакмице:

Имали смо доста проблема у другој четвртини. Пре свега у одбрани, Након тог периода игре Фенербахче је успоставио контролу над утакмицом. Ми морамо да се спремамо за наредне мечеве – кратко је истакао Радоњић.

У последњој реченици је и срж ситуације у којој се налази Звезда. Паклен овосезонски ритам захтева да се победе не славе превише, а времена за очајање након пораза готово да нема. Најважније за црвено-беле је да се повређени играчи што пре врате у тренажни процес и да у комплетном саставу приступе великим изазовима који предстоје.

Подсећамо, у децембру ће у Београду гостовати сами великани европске кошарке – Макаби, Реал Мадрид и ЦСКА, а црвено-бели ће у међувремену гостовати Олимпијакосу. Паклен ритам започиње већ у недељу када Црвену звезду мтс очекује гостовање подгоричкој Будућности у дербију 13. кола АБА лиге.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment