Moja Crvena Zvezda
Најновије

Суботић: „Исправићемо грешке“

У утакмици са два потпуно различита полувремена Црвена звезда поражена је у Подгорици. После врло добре игре у првих 20 минута и вођства на полувремену 46:39, црвено-бели кошаркаши имали су велики пад у трећој деоници што је Будућност искористила и забележила прву победу у сезони.

Отежавајућа околност за Звезду у овом мечу била је и чињеница да Немања Недовић није могао у потпуности да помогне саиграчима. Талентовани бек имао је повишену температуру, било је питање да ли ће и путовати у главни град Црне Горе. Ипак, Недовић је стиснуо зубе, покушао да се стави на располагање тренру Пешићу, али није могао.

Најефикаснији у црвено-белом табору са 15 поена био је Бојан Суботић који је покушао да објасни разлоге пораза:

„Добро смо почели меч, играли смо како смо планирали. Били смо агресивни у одбрани, добро смо функционисали у нападу, контролисали смо скок и имали смо добар проценат шута. Међутим, несхватљив пад нам се догодио у трећој деоници. Подбацили смо нарочито у одбрани и скоку. У нападу се нисмо снашли против агресивне одбране на нашим плејмејкерима, буквално нисмо могли да поставимо напад што је узроковало мали број поена.“

Суботић је нагласио да је за ову младу екипу Звезде потребно мало стрпљења и додао да нема сумње да ће екипа у наредном периоду радити још напорније како бисе подигао ниво игре:

„Трудићемо се да на тренинзима исправимо грешке, да нам се не дешавају овако огромне осцилације. Желимо да поправимо утисак већ против олимпије, да пред нашим навијачима покажемо карактер и борбеност.“

Утакмица са Олимпијом на програму је у суботу 15. октобра у Пиониру са почетком у 17 сати.

„Тај меч ће нам бити много важан нарочито за самопуздање и зато позивам навијаче да дођу у Пионир. Олимпија има сјајан тим, биће тешко, али то ће нам бити додатни мотив да се докажемо“, закључио је Суботић.

 

Повезане вести

7 comments

Vlada Tosic окт 13, 2011 at 00:14

Sad procitah i sokirah se podatkom da je ovaj (ne zelim da pametim njegovo prezime) bio NAJBOLJI strelac protiv Buducnosti….Pa da je drugacija situacija i da Kari ne mora da te drzi u timu posto nema zamene TI i LAZIC i onaj RADETIC bi bili verovatno u Crnokosi a ne u ZVEZDI !! Pa sutirate eto toliko da se kaze da ste sutnuli dal pogodio promasio totalno vam je nebitno…

Reply
Stefi окт 12, 2011 at 23:50

Info sa naseg bratskog foruma, od pouzdanog clana istog… Imao sam danas (pre sat vremena razgovor s nekim ko moze dati informaciju iz druge ruke po pitanju igora… Velike su sanse da potpise , cekaju pare da se pojave !! ne zele da potpisuju ,a da ne mogu da ga plate,to je njihov dogovor i obecanje i zato se ceka ovoliko !!

„izvor“ je pouzdan i ozbiljan stariji covek koji nema razloga da izmislja price !! Mene znate tako da eto da podelim s vama jednu vest !!

Reply
Andrej окт 13, 2011 at 02:44

Zivi bili pa videli!

Reply
Марко ККЦЗ окт 12, 2011 at 23:48

Бојан Суботић ме подсећа на Оливера Стевића. Надам се да ће напредовати уз Пешића.

Reply
Delije avala! окт 12, 2011 at 23:37

Stop ABA ligi. Ja rezultate zvezde i nepratim zbog lige to je propast da lecimo rane iz 90tih neka hvala bolje je nasa liga jeste slaba al je nasa… Bojkotujem aba ligu do daljnjeg to podrazumeva i arape sta su vec ovi indijanci iz makabija i derbi sve sto je u aba ligi, neka hvala postujem stav delija kao kad na veliku subotu nisam isao na derbi takav je stav prema aba ligi.

Reply
vojkan zvezda KLINA окт 12, 2011 at 20:47

Brale uz duzno postovanje ti si smesan igrac ali smesan…..igrac moze da nezna ili da ima los dan ali igrac nikada nemoze da bude igrac ako nema srce i petlju!!!!

Reply
:) окт 12, 2011 at 22:46

Ti ocito NE ZNAS ! 😀

Reply

Leave a Comment