Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаЖенска кошаркаЗвездина кућа славнихКлупска дешавањаКошаркаКошаркаНајновије

Женски кошаркашки дерби и подизање дресова Звездиних легенди! Недеља, Баскет Сити 18:30!

енски кошаркашки дерби и звездине легенде

Први женски кошаркашки дерби ове сезоне и подизање дресова Звездиних легенди, у недељу, у Баскет ситију, са почетком од 18:30. Очекује нас прави, мали спектакл.

Пред сам почетак утакмице, биће организовано почасно подизање дресова легендама Црвене звезде. Желимо да се захвалимо врхунским кошаркашицама које су своју младост посветиле Црвеној звезди и самим тим обогатиле историју клуба. Не верујемо да им икада можемо вратити све оно што су дале Црвеној звезди, али желимо да искажемо поштовање према свим њиховим успесима. Баш оне су стуб наше црвено-беле породице, а сваки изазов је лакши када имате на кога да се угледате.

Пет фантастичних жена чији ће се дресови подићи у хали Баскет сити су наше легенде : Вукица Митић, Зорица Ђурковић, Софија Пекић, Анђа Арбутина и Снешка Зорић.

Црвено беле ће изаћи на мегдан екипи Партизана 1953 у оквиру 9.кола ЖКЛС. Дуели са „вечитим ривалом“ увек су доносили доста узбуђења, па нема сумње да ће тако бити и овај пут. Тренер Драган Вуковић очекује, сад већ по традицији, добру утакмицу и велику борбу:

Утакмице против Партизана увек имају посебну драж и додатно нас мотивишу. Имају пар искусних играчица међу којима је и наша бивша играчица и репрезентативка, Иванка Матић. Јасно је да сви против нашег тима излазе максимално мотивисани са жељом да победе. Наш задатак је да наметнемо свој ритам, да противнику не дозволимо добар шут и лаке поене, и да тако дођемо до повољног резултата“.

Капитен екипе, Александра Катанић, такође очекује добар и неизвесан меч у недељу:

Екипа Партизана има добар тим. Играју у WABA лиги што значи да нас сигурно не очекује лак посао. Знамо који нам је циљ, морамо да одиграмо са пуно енергије и да их зауставимо у сегментима у којима су најбољи“.

Имамо доста разлога да се видимо у недељу и помогнемо нашим девојкама да дођу до нове победе, као и да захвалимо нашим легендама.

Повезане вести

7 comments

Goran дец 5, 2016 at 14:05

Pokidale su ih devojke 🙂

Reply
@Medeno srce дец 5, 2016 at 00:53

Ja ne mogu da verujem kakav si ti debil! Nazivati nekog ružnim je neopisiv primitivizam i ne mogu da verujem da je neko odobrio taj komentar!

Reply
Goran дец 4, 2016 at 14:23

ZKK Partizan se raspao ovo je drugi klub…

Reply
dejo дец 3, 2016 at 21:56

Samo naprijed kosarkasice Crvene Zvezde do pobjede protiv malog Partizana

Reply
Goran дец 4, 2016 at 14:22

Druze ovo nije Partizan ovo je neki ZKK Mutant Proleter 1953 Partizan posto su napravili neku fuziju,smuljali su nesto prosle godine posto se ZKK Partizan Galenika drzavni projekat raspao,nema gde nisu fuzije neke pravili a znaju da prozivaju druge,obraz im kao djon…

Reply
mmm дец 3, 2016 at 20:50

Zvezdine kosarkasice su 1979. godine osvojile KES.

Reply
Goran дец 4, 2016 at 14:19

I igrale jos jedanput finale KES-a i 7 Evropskih polufinala…Dace Bog da se vrate opet slavni dani…

Reply

Leave a Comment