Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОбавештењаОдбојкаОдбојка

Звезди сет, Јединству из Старе Пазове три бода

Одбојкашице Црвене звезде нису успеле да наставе победнички низ и поражене су после четири узастопне победе. После 98 минута игре у хали на Бањици славило је Јединство из Старе Пазове са 1:3 – 23:25, 25:18, 17:25, 19:25. Црвено-беле су испустиле први сет, вратиле се у другом, али су биле без шансе у последња два, па три бода заслужено иду у Стару Пазову.

Расположене су биле црвено-беле на почетку утакмице и одмах су стекле предност – 5:0. Захваљујући доброј игри у блоку и грешкама Звезде Пазовчанке су до техничког тајм-аута смањиле заостатак, 12:10. Пријала је пауза црвено-белим, које поново намећу свој ритам и долазе до максималних +7 на 19:12. У игру је код гошћи ушла Олуић и успела да покрене своју екипу, па је Мирјана Мусулин принуђена да тражи тајм-аут на 20:16. Јединство се у потпуности вратило у игру и увело сет у неизвесну завршницу, где се боље сналази и преокреће – 0:1, 23:25.

Тим Јова Цаковића наставио је други сет у ритму са краја првог и повео са 2:5. Звезда је узвратила, пре свега добрим блоком и стигла до минималне предности на 7:6. У потпуности су црвено-беле преузеле контролу и до обавезне паузе стекле +4, 12:8. Пазовчанке још једном узвраћају и са четири поена заредом долазе до изједначења. Међутим, изабранице Мирјане Мусулин нису посустале и враћају предност (19:15), која тера Цаковића на тајм-аут. То није дало резултата, јер црвено-беле рутински приводе сет крају и стижу до изједначења, 1:1 (25:18).

И овог пута гошће су боље започеле сет и повеле са 2:5, да би одличним нападима Саре Саркаџије до техничког тајм-ауту имале великих +6, 6:12. Звезда се донекле вратила на 10:13, али Јединство прави још једну серију и поново иде на +6 (10:16). Тражила је Мусулин тајм-аут, увела Секулић и Ђорђевић, али нису црвено-беле могле да преокрену резултат. За 24 минута игре Пазовчанке долазе до 17:25 и 1:2.

После почетних 3:3 гошће су се још једном резултатски одлепиле и натерале Мусулин на тајм-аут (4:7). То није дало резултата, затим је место техничара поново заузела Мила Ђорђевић, али Јединство има великих +6 на обавезној паузи – 6:12. Ушла је и Букилић уместо Стијепић, али црвено-беле нису успевале да смање заостатак. Пазовчанке су дошле до максималних +9 на 8:17, контролисале све сегменте игре, а Звезда је само донекле ублажила пораз 1:3, 19:25.

Још једном је најефикаснија у Звезди била Бојана Миленковић са 16 поена, док је Лукић забележила 12. Двоцифрене су биле и Чанак и Трнић са по 10. Сара Саркаџија била је убедљиво најбоља у победничкој екипи са 23 поена.

Следећег викенда Звезда гостује екипи МД Зрењанина у последњем колу првог дела првенства.

 

Повезане вести

Leave a Comment