Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Две повреде, гол Младости са играчем мање, за кикс Звезде!

Црвена звезда је ремизирала са екипом Младости у 18.колу Супер лиге Србије. На крају утакмице било је 2:2. Гости су повели голом Јовановића, Анђелковић је изједначио, да би предност нашем тиму донео Орландић.

Након прегрубог старта над Плавшићем, Лучанци су остали са играчем мање, али су у једној контри успели да изједначе и сачувају бод, који носе кући. У међувремену се повредио и Петар Орландић.

Звезда тако није искористила реми Партизана и Војводине и није успела да стекне осам бодова предности у односу на ова два клуба.

18. коло Супер лиге Србије

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – МЛАДОСТ 2:2 (1:1)

Стадион: „Рајко Митић“ 
Гледалаца: 3 600
Судијa: Петковић

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Манојловић, Петковић, Фибел, Ле Талек, Анђелковић, Доналд, Рачић, Полетановић, Плавшић, Срнић, Орландић

МЛАДОСТ: Крзнарић, Андрић, Протић, Милошевић, Шатара, Тумбасевић, Голубовић, Радивојевић, Милосављевић, Јовановић, Бојовић

ТОК УТАКМИЦЕ

КРАЈ!

86′ Поново Доналд са велике удаљености, поново у Крзнарића.

83′ Незгодан ударац Луковића, опет Крзнарић брани! Притисак Звезде!

81′ Леп покушај Доналда, право у Крзнарића.

69′ ГОЛ! Изједначила је Младост! Грешку Рачића у нападу искористила је Младост у контранападу за изједначење, са играчем мање.

66′ Петар Орландић је храмљући и са великом облогом од леда напустио терен.

65′ ГОООООООООООООООООЛ! Петар Орландић, 2:1! Нови преокрет.

50′ Црвени картон за Младост, због оштрог старта над Плавшићем! Ле Талек бесан јер судија није пустио предност. Плавшић је превезен у болницу, Аџић на терену.

43′ Полетановић и Орландић су засметали један другог и упропастили акцију Срнића и Анђелковића

42′ Срнић, Полетановић, Доналд шутира, преко гола.

35′ ГООООООООООООООООЛ! Душан Анђелковић, 1:1! Слалом Звездиног левог бека, исплатила се упорност, гол десном ногом!

29′ Полетановић прети, ударац са 20 метара, Крзнарић брани.

27′ Младост је у два наврата могла до 0:2, срећом није, Ле Талек и Манојловић спашавају Звезду.

23′ Полетановић је покушао из слободног ударца, безуспешно.

21′ Фибел је киксирао и погрешно проценио ситуацију, али је Ле Талек спречио опасну прилику за госте.

11′ ГОЛ! Води Младост на Маракани голом Јовановића. Голубовић му је асистирао, а брзоноги нападач гостију постиже нови гол против Звезде. Наш тим је примио гол каквих је било превише у овој сезони.

10′ Полетановић је шутирао из велике даљине, али лопта завршава поред гола.

8′ Орландић пропушта прву добру прилику за Звезду. Након доброг укључења Ле Талека у офанзиву, Црногорац је изашао пред Крзнарића, пробао да гурне лопту поред њега, али је овај одлично интервенисао. У наставку акције је Плавшић шутирао, али је лопта завршила преко гола.

НАЈАВА

Црвена звезда дочекује Младост из Лучана у 18. колу Супер лиге. Овај меч би могао бити веома значајан за наставак шампионата, након ремија Војводине и Партизана у Новом Саду, који је омогућио Звезди да евентуалним тријумфом „побегне“ ривалима на осам бодова предности на табели.

У првом делу сезоне, наш тим је головима Рендулића, Полетановића и Вијеире (2) славио у Лучанима са 4:2.

Младост игра сасвим добро ове сезоне и након 17 кола је најпријатније изненађење првенства, уз Напредак. Лучанци се налазе на петој позицији, са 31 бодом. У последњих десет утакмица забележили су чак седам победа и освојили 22 бода, мање само од Звезде и Партизана у том периоду.

Божовић не може да рачуна на искусни штоперски тандем Луковић-Рендулић, који је завршио јесењу полусезону, те странце Руиза, Кангу и Вијеру због повреде. Питање је шта је са Моучеом, који је за време меча свог клуба у Милановцу био у Загребу, а повређен је и Михаило Ристић.

Повезане вести

50 comments

dux дец 2, 2016 at 10:55

Prosle godine strelci Katai, Grujic,Vijeira,Ibanjez…ove Orlandic,Sikimic,Andjelkovic…nemam sta vise da dodam..

Reply
Stari Zvezdaš Lune дец 2, 2016 at 10:18

Нико не помиње екстремно груби игру гостујућих фудбалера. Право је чудо како још неко од наших играча није завршио у болници. Судија је дозволио тако грубу игру. Уз све проблеме око повреда и неиграња играча није ни могло извести бољи састав. Очекујем да у зимској паузи освежимо своје редове, доведемо конкретнија и боља појачања. Ослободити се играча који нису ништа показали. Не дирати тренера Божовића. Бољег не можемо пронаћи. Најлакше је сменити тренера. Шта тиме добијамо? Новог тренера и дестабилизацију тима. Лидери смо, имамо предност. Због сталних повреда тренер не може да устали стандардну екипу. Ако се сваке недеље постава мења то мора да се одрази на игри.

Reply
Marko дец 2, 2016 at 08:31

Kod mene licno bozovic je bivsi od juce,prvenstveno zbog rezultata.Imao je kredit zbog prosle sezone i rezultata ali sad je prekardasio.zadnjih pet ili sest utakmica mi ne dajemo gol u prvom poluvremenu,pobedjujemo to stoji ali te pobede su tako jadne da je to strasno bas kao i igra koju prikazujemo.Dodao bih jos par stvari neke se ticu naseg kluba a neke bas i ne,kao prvo GOPODINE BOZOVICU SVAKA VAM CAST ZA ,,DOVODJENJE UROSA DJURDJEVICA“proslog leta decko bas nema pojma,sto se iz prilozenog moze videti igra u ocajnoj formi ne moze gol da postigne,dok mi sa druge strane imamo vrhunske igrace i profesionalce u vidu predraga(hubice) sikimica i petra orlandinha koji seju strah po srpskim terenima,i ne prestaju da tresu mreze iz utakmice u utakmicu zaista da njih nema ne bi bilo ni fudbala na marakani.DRUGA stvar je ta da smo se uzasno ogresili o naseg bivseg trenera ciji rezultati su se videli do skoro, GOSPODINA NENADA LALATOVICA cemo praviti od blata covek je kad se malo bolje pogleda zaradio zvezdi preko 15 miliona evra pruzivsi sansu omladincima kao sto su jovic,jovanovic,grujic(njemu ne bas veliku minutazu ali je bio tu sa prvim timom),onda ristic pa je tu bio i rajkovic.Dok evo bozovic forsira sikimica i orlandica nadam se da ce se ozbiljne pare uzeti na njima u predstojecem prelaznom roku.TERZICA I DALJE PODRZAVAM MISLIM DA ZNA ZNANJE A SPORTSKE DIREKTORE I TRENERE I SVE IGRACE POREKLOM SA CETINJA POZDRAVLJAM I PORUCUJEM IM DA SE VRATE TAMO I PRAVE NEKI SIR ILI PRSUTU I NEK SE MANU FUDBALA!!!

Reply
vladimir994 дец 2, 2016 at 08:19

fudbal nam smesan, a 43 komentara. Kosarku igramo verovatno nikad bolju, pa ni EL vesti nemaju ni polovinu od toga… sramota

Reply
Hadži Dragan дец 1, 2016 at 23:17

Malo nas je koji se mrznemo i sve će nas manje biti,jer nam oko srca nije toplo zbog igre.Sa odlaskom Kataija nestalo je i ono malo lepote.Odgledaću i protiv Nišlija,volim Zvezdu i kad je ovakva,drugu nemam.Jeste igra loša još od proletos,ali smo i takvi ubedljivo prvi.Sta da kažu jadni grobari?

Reply
Bata дец 1, 2016 at 22:26

Nedeljama smo se provlacili , ovo je moralo da se dogodi i dobro je sto nije i gore.Igra je nesigurna a sve je ovo posledica katastrofalnog letnjeg prelaznog roka .Sram te bilo Terzicu i upravo sto smo prokockali Evropi i igramo samo u ovoj nasoj bednoj ligi .

Reply
Loki дец 1, 2016 at 23:51

Sram bilo Terzica!!!???
Pa, nesto ne znam zasto bi bilo sramota Terzica???
A da…verovatno si mislio da ga treba biti sramota sto je dozvolio Grofu da trazi neki igracki sljam iz Mordavije i da se Grofu ispune te zelje!!! Treba da je sramota Terzu sto posle sramne igre i ispadanja iz evrope nije predlozio Upravi da se zahvale najvecem krivcu za ispadanje iz Evrope..Bozovicu…Terzica treba da je sramota sto celu jesen Zvezda igra sramotno, a on treneru nista ne kaze…I treba ga je sramota sto jos Bozovic nije oteran! Stidi se Terza…nego sta!

Reply
josif дец 2, 2016 at 10:19

Sve si rekao!Mislim da svi mislimo isto!Svaka ti cast!Ostale komentare mogu da obrisu,posebno ove sto se tese da bezimo grobarima 6 boda,a to sto imamo najlosiji tim i najbedniju igru u istoriji kluba to niko nevidi.Pozz.MKD

Reply
ivan niksic дец 1, 2016 at 22:22

Prvo, nadam se da je mali Plavsic dobro i da ce se brzo vratiti na teren. Drugo, igracima se nema sta zamjeriti na borbenosti, zalaganju, zelji, ali im fali jedna, doduse najvaznija stvar – Trener.
Pa dokle bre Bozovicu, je l’ dok i zadnjeg navijaca ne otjeras ne sa stadiona, nego i ispred TV ekrana? Ovaj fudbal i igra su mucenje za gledanje, uzas i sramota za Zvezdu. Nicim izazvanom i tzv. treneru, malo je bilo sto je imao igraca vise i 2:1, sto je mao 8 minuta nadoknade vremena, sto je imao s druge strane Mladost iz Lucana koja je iz dva suta i napada dala dva gola, sto je ekipa imala 95% posjed lopte, ipak je uspio da opet izgubi bodove i to na svom terenu. I ova prevara trenarska koja je vec zestoko kostala svojim promasajima u izboru igraca, taktikom bez taktike, igrom bez igre, beskorisnim trcanjem i mucenjem lopte i navijaca na ivici genocida, tragicnim rezultatima dvije godine u Evropi, kukavickom taktikom u derbiju, uz vecerasnju bruku, jos ima trenerskog obraza da bude na klupi Zvezde. I onda se svi pitaju sto je sve manje navijaca na tribinama, sto je zbog bahatog i drskog covjeka sve manje novinara na konfetencijama, sto je intetesovanje za Zvezdu sve manje, sto mu se igraci umjesto na tetenu i klubu nalaze po svuda po Evropi, kao raspala pijana banda. Zvezdi treba TRENER, pravi TRENER, ne foliranti i alibi treneri, trener da idejom, znanjem i sistemom i naravno autoritetom.

Reply
Dark дец 1, 2016 at 23:22

ALAL VERA!!!!

Reply
pera дец 2, 2016 at 06:40

Dobro, druže malo preteruješ ali mi ove sezone nemamo normalnog odbrambenog igrača jedini koji je u pooslednje vreme bio tu je Vule realno a u našadu nemamo napadača već dva panja koji se menjaju i ne znaju da daju gol. Neke reakcije Sikimića od sinoć su skromno rečeno skromne za amatera. Mali Srnić samo slučajno može da pogodi nekog u 16 metara, borben ali neprodoran a to nije na nivou za igrača koji igra krilo. Pored svih slabosti mislim da igramo staromodno bezidejno i sa centarforom sidrašem koji ne može da pogadja. Strašno

Reply
Sava Savanovic prvi Srpski vampir дец 1, 2016 at 22:15

Ovo, definitivno, ne liči ni na šta. Dugo već nemamo igru, nemamo ideju, koncepciju. O današnjoj utakmici ne treba trošiti reči. Umesto da posle pogibeljnog starta na Srdjanom i vodećeg gola zgazimo seljake, mi igramo kao babe i pokazujemo da smo ustvari veći seljaci od njih. Nije ovo prvi komičan gol koji smo primili (mislim na izjednačujući), ali kakva nam je odbrana, nažalist nije ni zadnji. Nikakve volje, želje posle izjednačenha nisam video. Pa mi nismo stvorili šansu posle vodećeg gola. U ova preostala tri kola mora. ali mora da se isčupaju pobede pa da se, ponovo, pravi selekcija. Pravo na grešku više nemamo. Grof se zajebava na konferencijama za štampu, a ekipa ne zna da da jedan dubinski pas. Ne znam šta Petkivić još treba da uradi (ili ne uradi) pa da izleti iz tima. Jad i beda smo.

Reply
Црни Грга из Мокрога Луга дец 1, 2016 at 21:55

Ово је „супер“! Божовићу, где су ти играчи? Шта кажеш – да су на Инстаграму?! Имали смо среће па је Младост играла само са десет играча те нисмо изгубили. Да су играли са девет био би пораз Звезде гарант! Судија је десет минута продужио утакмицу и опет ништа. Ма да се играла до сутра оваква јадна Звезда не би победила. И до сада што смо на првом месту заслуга је што се у Србији игра најслабији фудбал у овом делу Европе.Питам се који је био разлог Делија за ватромет? Да се није Канга оженио или да Муче није изабран за најбољег играча света.

Reply
Mississauga дец 1, 2016 at 21:38

Idi grofe ti lepo u PM !

Reply
zvezda uvek 1977 дец 1, 2016 at 21:38

pa dragi pljuvaci….citavo leto citam vase komentare da je u Zvezdi suvise stranaca,da treba da igraju nasa deca,da vi uvek znate ko treba da igra i zasto…prava je steta za pojedine sto licno nisu na klupi.Sto se tice ove utakmice,svako ko se malo razume u fudbal zna da protiv ovakih ekipa i nema igre i da je Nesko stara grobarcina koja partizanu skida gace a protiv nas lome noge.Plavsicu zelim brz oporavak a vas koji uvek pljujete podsecam da i sa ovakvim timom imamo +6 i siguran sam da uzimamo titulu.

Reply
Loki дец 2, 2016 at 00:12

Pljuvaci????
Da…a Zvezda igra u Evropi…briljira u jesenjem delu prvenstva…reseta mreze protivnika…partizan igrao bunker protiv nas…i nema veze sto se 6 bodova deli na pola… bravo…ti si pravi navijac…mozak iskljuci, oci zatvori…

Reply
Dacha дец 1, 2016 at 21:27

Kada je jedan polovnjak Marko Petkovic kapiten naseg tima, to dovoljno govori na kakve smo niske grani pali!

Reply
CIGANIN74 дец 1, 2016 at 21:48

Po ponasanju i po igri jedini koji je dostojan trake je Donald,pa tri mesta prazna pa opet Donald!hvala mu na sve pruzeno na terenu i van njega do sad a narocito za pruzenu partiju veceras gde je povezivao od zadnje linije preko sredine i napada i to sam,stigao je i da uputi par udaraca na gol,zuti da dobije i to sve srcem,mudima uz kvalitet ne samo veceras ,pokazao je ostatku ekipe kako se bori,sto oni to od letos zaboravise

Reply
krvavi zvezdas-DE дец 1, 2016 at 20:55

POD HITNO….1.ostavka uprave od toze do terze sa grofom..2.vratiti dzaju koje jeste maznjavao procente ali je davao klubu dok terza nista ne daje klubu a samo maznjava za sebe..3.od 42 igraca pod ugovorom ostaviti donalda,manojlovica,racica,adzica,stojanovica,michela a ostala 36 momentalni raskid..totalni raspad sistemai tonemo da nam nema povratka..da bi malo licili na tim treba nam 9 igraca ali kao donald..a sada je vreme za najveci rez ili pare za dobra pojacanja ili deca iz omladinske skole ..sada se pravi ekipa za kvalifikacije a ne u junu kad pocinje

Reply
CIGANIN74 дец 1, 2016 at 20:39

Plavsicu zelim brz i uspesan oporavak,to je prvo i najvaznije,drugo brz i ako je moguce vec od sutra odlazak sa nase klupe zelim Grofu,zbog kluba,ekipe i nas navijaca na prvom mestu.Pisao sam zadnjih meseci o stanju u ekipi i njenom izgledu,sve nase pobede koje su iskljucivo na kocki dobijene dosle su na red da se naplate,tacnije da Grofa proda karta,kocka i rulet u isto vreme.
O svim nasim pobedama sam pisao i ocekivao sam ovaj trenutak koji je dosao sa velikim zakasnjenjem,ovo sve od veceras nismo sad zasluzili nego jos od pre i posle Subotice(oktobar).Sikimic,Andjelko,Orlandic,Riuz i Adzic sa po jednim sutem drzali su Grofovu kuglicu na crveno na koje se on iz nedelje u nedelju kockao,a kako?e ovako-BEZ IGRE,BEZ PRVIH 11,BEZ POSTAVKE,BEZ TAKTIKE,BEZ UVEZBANIH SITUACIJA-NA PRVOM MESTU PREKIDA(veceras opet preko 20 slobodnjaka sa kornerima-BEZOPASNIM),SA NERAZUMNOM ROTACIJOM,SA NERAZUMNIM KADROM IZ NEDELJE U NEDELJU,SA OGROMNOM LISTOM POVREDJENIH(ne racunam Luneta i Plavsica),SA OSLANJANJEM NA ISTROSENE IGRACE,SA BLAMAZAMA U EVROPI I U DERBIJU…bez svega potrebnog i sa svim negativnim ,Grof ne zasluzuje vise ni dan na klupi ,nego neko ko ce moci da mobilisie ekipu,postavi od 1-11 i DA RADI NESTO NA TRENIZIMA,da ima i kondicionog i povrati izgubljeno samopuzdanje ekipi,nista nesto epohalno nego najosnovnije jer nas je nas trener uverio(vise puta)da ni to nije u stanju.
Na sve to kad trener izgubi autoritet kad su mu igraci nezadovoljni,jedan u Parizu,jedan u Zagrebu(u kadru bio ili ne ,nebitno),jedan ucenjen,jedan ni u 16 a ekipa trpi e to je jos jedna potvrda da taj i takav trener nije vise za klub koji uz ekipu i navijace sve to trpi A NE MORA I NE SME!

Reply
milos rankovic дец 1, 2016 at 20:48

Strasno srce me boli za Plavsica sto pre da ozdravis kad je poceo da jauce drzi se majstore ovi klipani od igraca umesto da pokidaju od tad da ginu za decka oni se smeju Sikimic se sali sa njihovim golmanom sram vas bilo zajedno sa trenerom neznas gde su ti igraci a placas ih kanga mouce sram te bilo Bozovicu jel tvoje pare dajes sve razjuriti iz kluba BOZOVICU ODLAZI BOZOVICU ODLAZI idi u tvoju malu crnu goru pa se igraj sram te bilo

Reply
CIGANIN74 дец 1, 2016 at 20:54

Kako da ginu kad nisu ekipa!ekipa kad je prava tad se gine i dise ko jedan!Ovo je od kraja leta razbijena vojska,sa dezerterima,ranjenima,koja srlja,nezna gde udara,bez strategije i u zadnje vreme sa nasilnim pokusajem da golobrada deca sa isluzenim veteranima pokusa nemoguce-da vojsku mobilise,postroji!i ko moze biti veci tacnije JEDINI KRIVAC od komandanta takve vojske?!?!ko?

Reply
milos rankovic дец 1, 2016 at 21:06

Pa jeste tako gospoda iz francuske zive za sebe igraju za sebe crnogorci za sebe jedino Donald sto se bori i gine i Manojlovic ovo drugo razjuriti ja da sam trener Zvezde sad odmah bi podneo ostavku al nas trener nema karakter samo sere nesto sto su igraci povredjeni zato sto nemaju pripreme kazu netrce na pripremama zato sad 15 igraca povredjeno trener mora da ode

Reply
ĐOLE BARI 91 дец 1, 2016 at 20:28

KAKVA BRUKA,KAKAV UŽAS OD IGRE I IGRAČA,TRENERA.SA IGRAČEM VIŠE PRIMITI GOL OD OVIH PAORA,NE DATI NI JEDAN ? ZAŠTO NIKO NA TERENU NIJE REAGOVAO NA SRAMNO ULIČARSKO PONAŠANJE, PSOVKE I URLANJA DEBELE SVINJE I NEANDERTALCA TRENERA OVIH ČOBANA KOJI IMA OBRAZA DA PITA ZAŠTO JE MEČ PRODUŽEN SEDAM MINUTA A NJEGOVA SELJAČINA JE VEROVATNO SLOMILA NOGU PLAVŠIĆU. O IGRI NE TREBA TROŠITI REČI, NJE UOPŠTE NEMA,NE ZNA SE KOJI IGRAČ JE GORI,DVA PASA NE MOŽEMO DA POVEŽEMO.FIBEL KATASTROFA,BOLJE JE IGRATI BEZ NJEGA SA DESET IGRAČA, PETKOVIĆ NULA,LOPTU NA METAR NIKOME NE ZNA DA DODA,SRNIĆ TAKOĐE. RAČIĆ VEROVATNO NI SAM NE ZNA ŠTA I ZAŠTO IGRA.POSEBNA PRIČA JE TRENER,KOJI JE POTPUNO IZGUBLJEN,KOJI KATASTROFALNO VODI EKIPU,KOJI I TO MALO IGRAČA KOJE IMAMO NE ZNA DA KORISTI KAKO TREBA. SKLONIO JE VIEIRU KOJI BI U KAKVOJ GOD DA JE FORMI DAO OVIM ČOBANIMA BAR GOL,PREMA KOJEM I BOŽOVIĆ I KLUB ISKAZUJU NEPOŠTOVANJE I ZABORAVLJAJU DA NAM JE PROŠLE GODINE DONEO TITULU.AKO KASNE PLATE ZNA SE KO JE ODGOVORAN. ZAŠTO NIJE PRODAT RISTIĆ KOJI NIKADA NEĆE BITI IGRAČ, ZAŠTO JE KRIMINALNO ODRAĐEN PRELAZNI ROK PA POLA IGRAČA IGRA NE MESTIMA NA KOJIMA NIKAD IGRALI NISU ? DO KADA VIŠE PETKOVIĆ, RISTIĆ, SRNIĆ, LUKOVIĆ, RENDULIĆ, RUIZ, MOUČE ??? NA ZIMU DOVESTI 6-7 IGRAČA IZ NAŠE LIGE ILI ODE TITULA.

Reply
stef дец 2, 2016 at 12:49

Sta imas protiv Ruiza? neke utakmice nije odigrao kako treba, to stoji, ali je u zadnjih nekoliko kola podigao igru, postigao gol. Pogledaj samo njegovu liniju kretanja, nije fudbal samo driblig.. I daj prestanite vise, slepci jedni, ovi isti sto pisu sad ovako, pisace drugacije kad dobijemo radnicki.

Reply
grof дец 1, 2016 at 20:24

Bozo pakuj krpice i voljno.
Ovo ku… ne valja.
Deca ko deca imaju volju,trce,bore se ali brate NEMAJU ZNANjA.
Jos ti strucnjak iz Mojkovca
Rezultat SRAMOTA
Terzo vodi ovog sa sobom

Reply
Krajina RSK дец 1, 2016 at 20:23

Ovo više nije interesantno, navijača sve manje na stadionu. Možda se mnogo očekuje od ove Božovićeve ekipe koja ne može da se sastavi sa igrom. Toliko dovedenih stranih igrača,a ne igraju, samo su na platnom spisku, a igraju igrači koji nisu u prvom planu i kojima treba vremena da se uigraju, ali pošto komičar Grof svaku utakmicu meša igrače to nije moguće nikako. Idemo dalje!
Pozdrav za Delije!!!

Reply
Estrella Roja дец 1, 2016 at 20:23

Da se navikavamo polako na fudbal iz vremena Lukića, pre dolaska Robija, pošto ovo postaje standard današnje Zvezde sa lažnim Mojkovačkim grofom na čelu stručnog štaba. Bez ikakve jasne ideje u igri, ne znam šta treba da se desi da Babunski dobije pravu šansu u ovako jadnoj Zvezdi. Ne mogu da verujem da Zvezda ima prilično skromnu decu iz omladinske škole, a i igrači iz naše kasapinske lige ne mogu da budu pojačanja ni pod razno. Ne vidi se svetlo na kraju dugačkog tunela u koji je Zvezda ušla još od rasprodaje šampionskog tima 1992, što je najgore daleko smo i od tima koji može da uđe u neko dogledno vreme u grupnu fazu makar Lige Evrope. Vidim da se pojedinci zadovoljavaju što smo ispred još raspalijih grobara. E, to je prava depresija. Plavši želim da se što pre vrati na teren.

Reply
delija00147 дец 1, 2016 at 20:21

ljudi čim padne poraz odma serete, dosadili ste više ako vam ne valja nemojte da gledate
drugo i oni moraju neki put da popuste a i nema niko da ih podrži sa tribina tako da umuknite sedite kuci u toplim domovima i uživate izadje na tribine i navijaj navijajte

Reply
Loki дец 2, 2016 at 00:20

Daj…ukljuci mozak i otvori oci…NAVIJACU…

Reply
Maksa дец 1, 2016 at 20:19

Ako zbog niceg drugog smatram da Mladost nije zasluzila bod zbog onog NAMERNOG starta na Plavsicu. A sto se igrackog kadra tice i dalje se pitam zasto su doveli Babunskog. Jeste da treba davati sansu igracima iz zvezdine skole ali u ovom trenutku mislim da je David bio bolje resenje od Adzica. Takodje sto se Huga tice, ne razumem kome Bozovic tera taj inat pa da ih ne pusta u igru. Nema sta ima dosta da se radi u timu zvezde tokom sledeceg prelaznog roka. I podrska Plavsicu kome zelim da se brzo vrati na teren jer je potreban ekipi.

Reply
dusan дец 1, 2016 at 20:27

zasto su doveli babunskog, ilica, milosevica koji ne dobijaju sansu? zasto su doveli fibela koji je kataklizma? zasto su doveli mucea? zasto su doveli lukovica? zato sto smo pokupili otpatke i pokusali da se prosvercujemo do nekog evropskog takmicenja. to je propalo u julu. ono sto je vredelo je prodato. strance ne mozemo da platimo. igramo sa ovim krsem od tima. sve je jednostavno…. za profesionalni fudbal trebaju pare. nema para – nema fudbala.

Reply
vladimir дец 1, 2016 at 20:15

pitaju se skoro iz naseg kluba,zasto nema publike…danasnja utakmica kao i vecina ove jeseni je najbolji odgovor za onog ko poznaje ovu lepu igru.NEPISMENI I POLUPISMENI igraci,bahat i osion trener koji nikako da napravi neku igru a stalno ima izgovor,to je trenutno nasa realnost.Propadanje se nastavlja,a onaj ko to moze da zaustavi ne reaguje

Reply
Milos дец 1, 2016 at 20:13

Kakva ekipa. Evropa drhti

Reply
Djole-Jagodina дец 1, 2016 at 20:13

Crvena Zvezda na zalost ima samo Donalda i jos par poluigraca a i tesko je igrati bez trenera koga nemamo.Igramo kuci sa ekipom koja je dosla da igra,igramo sa igracem vise i gubimo jer ovo je ravno porazu.Grof ce nas unistiti a na dobrom je putu jer ovo ne lici ni na taktiku ni na fudbal.Svaki trener ga je procitao i sve teze dobijamo utakmice sa timom koji je licno on sa svojim muljatorima selektirao.Treba nam sveza krv koja ce rasterati ove neznalice i dovesti iole dobre igrace.Mi vise ni na Marakani neznamo da igramo a ne mozemo dati golova koliko ovi nasi iz odbrane mogu da prime.Svasta bih rekao ali pokusavam da se suzdrzim jer i ovo neznam dal ce da objave.Sramota piiiiihhhhh.

Reply
Republika Srpska дец 1, 2016 at 20:11

uprava napolje. jos juce sam rekao da ce nakon ikasa u novom sadu biti iks ovdje il pobjeda lucana. dotakli smo dno. lijepe se pare uzimaju na kladionici. necete ni vi jos dugo. dzajic je otjeran a bogami cete i vi. proljeca necete docekati

Reply
Republika Srpska дец 1, 2016 at 20:09

majku vam hostaplersku crnogorsku. terzicu bozovicu raosavljevicu sikimicu orlandicu. menadzerska bagro sa fibelom andjelkovicem ovom dvojicom gore pomenutih lukovicem poletanovicem jos jednim lukovicem

Reply
Marko дец 1, 2016 at 20:09

Sikima is on the fire!!!!zao mi je plavsica sto je doziveo povredu,ostatku ekipe bih cestitao na sampionskoj igri koju prikazuju ove sezone…

Reply
dusan дец 1, 2016 at 20:06

pojma nemamo. ovaj tim nece biti prvak.

Reply
Zvezdas od 1958-e дец 1, 2016 at 20:05

Божовићу, шта треба да се деси па да којим случајем заигра Бабунски? Иживљаваш се преко сваке мере и тераш неки инат, ко зна коме и због чега. Иди више из Звезде и води Раосављевића са собом. Могу да разумем повреде и све, али твоји потези су гротескни. Срамота.

Reply
zemunac1976 дец 1, 2016 at 20:03

alo ljudi,navijate li vi za Zvezdu ili za nekog drugog,citate li,informisete li se…Micel nema pravo igranja,tek od proleca….ko sve prati klub

Reply
Zvezda šampion дец 1, 2016 at 19:54

Božović je veliki komedijaš i kockar. Njegovi sastavi i taktike teraju navijače sa stadiona, jedva ima danas 3000. Zvezda večeras napada, ima inicijativu, ali malo konkretnih šansi. Sa igračem manje mi primamo gol, svaku utakmicu krećemo iz minusa. Tolika pojačanja, velike plate, a ne igraju. Totalni promašaj ove sezone.
Ovo se više ne može gledati!!!

Reply
ivan дец 1, 2016 at 19:37

Majko mila koji fudbal.

Reply
Црни Грга из Мокрога Луга дец 1, 2016 at 19:37

Чак и да победимо ово је брука од играча Звезде. Каква је ово тужна одбрана и какав је ово тим лакрдијаша. Нама Младост са десет играча да гол из полушансе. Пола играча не требају ни као навијачи да привири на стадион, а камоли да носе дресове Звезде!

Reply
krvavi zvezdas-DE дец 1, 2016 at 17:30

ekipa za smrzavanje..kukala nam majka..ovo sa fibelom je izivljavanje grofa..toliko jadnu i bednu ekipu imamo da nemam reci a tek igra nam je kao da smo palilulac…ako se ne uradi totalan rez i dovedu 5-6 ali pojacanja mi na prolece nema cemu da se nadamo

Reply
Vladimir дец 1, 2016 at 17:50

Koga bi ti stavio umesto Fibela? Svi su povredjeni. Svi smo govorili kako Srnic I Plavsic treba da igraju I evo ih igraju. Ovde samo fali Kanga (povredjen) umesto Racica, Ristic(povredjen) umesto Andjelkovica I neki krsten centarfor posto se Vierira izgleda uvredio ko devojcica. Ovaj sastav kao I zadnjih par nedelja je jednostavno isforsiran povredama. Sta da se radi…

Reply
LA[K]I дец 1, 2016 at 18:57

Vladimire umesto Fibela bi mogao Micel ili Stojanovic koji su vraceni sa pozajmice, ali po meni je mnogo bolje da Fibel igra sa jednim od ta dva igraca, a da Le Talek ide u napad. Sto se Ristica tice ne treba on da igra umesto Andjelkovica jer to nije njegova pozicija. Inace Andjelkovic ovaj mec igra sasvim solidno cak je i gol postigao. Jedini visak ovde je Orlandic, koji vec na poluvremenu mora napolje. Sa njim u napadu kao da nemamo napadaca.

Reply
Vladimir дец 1, 2016 at 19:05

Micela nisam nikada gledao tako da neznam da li je bolje opcija ili ne od Fibela, Stojanovica sam gledao jako malo ali uzimajuci u obzir da je neiskusan mozda ovo nije utakmica za njega. Moja poenta je bila da je Bozovic izveo skoro pa najbolji stastav koji ima na raspolaganju. Igrac tu i tamo se moze promeniti, kontam da Sikimica cuva za vikend ali uglavnom to je to. Ruiz, Kanga, Ristic, Lukovic, Randulic svi povredjeni, Mouce totalno van forme kao i Vieira koji ne igra jer nije potpisao ugovor to je bar jasno. Dakle nema tu nekih puno opcija. Babunski mozda ali gledao sam ga na 3-4 utakmice, neke je i pocinjao i nisam nesto ubjedjen da on u ovoj nasoj ligi moze da igra, po ovakvim terenima i da se nosi sa jacim igracima. Nekako mi je baletan jos uvjek…

Reply
Djole-Jagodina дец 1, 2016 at 20:17

Da li ste primetili da se Zvezdina igra raspala od kad je grof raspario Donalda i Le taleka sa zadnjih veznih.Jednostavno sa dva zadnja vezna koji se pokrivaju odbrana nam je bila mnogo sigurnija i manje su nam ulazili u sanse.Ovako Donald ma koliko dobar bio ne moze da pokrije sve kad ode napred ostane rupa,kad je pozadi napred nema ko da organizuje.A o igrackom kadru da ne govorimo ali recite mi ko ih je doveo

LA[K]I дец 1, 2016 at 20:48

Djole-Jagodina, sve si odlicno rekao brate, svaka cast na komentaru!

Leave a Comment