Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Одбојкаши јуре чудо у Измиру

Црвено-бели одбојкаши убедљиво су поражени на свом терену од турског Аркаса, а у реванш мечу ће имати прилику да наодкнаде тај заостатак. Иако је према квалитету тимова, и виђеном у првој утакмици, наш тим аутсајдер у овом мечу, одбојкаши Црвене звезде се сигурно неће предати, и покушаће да направе изненађење, и стигну до групне фазе Лиге шампиона.

Екипа Аркаса је лако добила први и трећи сет у поменутом мечу, али је други сет показао да Турци ипак нису баук за наш тим. Једини расположени играч у нашем тиму био је Александар Благојевић (са 17 поена), па, уколико би му се још неки играч придружио, Звезда би могла да изненади ривала чије амбиције превазилазе пуки пласман у Лигу шампиона.

Према пропозицијама такмичења, за победу од 3:0 и 3:1 се добија три бода, док победа од 3:2 вреди два бода, с тим што поражени добија један бод. У случају да тимови после две утакмице буду изједначени, игра се „златни сет“ који одлучује која екипа пролази у наредну рунду. Победник из овог двомеча играће у групној фази Лиге шампиона, док поражени тим наставља такмичење у шеснаестини финала Купа ЦЕВ.

Директан телевизијски пренос биће на каналу „Спорт клуб 4“.

Идемо до нове победе!

III коло квалификација за Лигу шампиона:

Аркас Измир – Црвена звезда

Дворана: Atatürk Voleybol Salonu, Измир, недеља, 20. 11. 2016. године, 14h

Повезане вести

Leave a Comment