Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

И Немачка је наша кућа!

Кошаркаши Црвене звезде мтс имали су огромну подршку и у „Бросе арени“. На тај начин наставила својеврсна традиција и мит да Звездини навијачи у великом броју прате гостовања црвено-белих у Немачкој.

Кошаркаши Црвене звезде мтс пребродили су бројне напоре и савладали Бамберг у Немачкој. У мечу пуном преокрета у ком је неизоставна била и неизвесна завршница, црвено-бели кошаркаши имали су огромну подршку својих навијача.

Преко 2.000 присталица Црвене звезде заузело је целу трибину „Бросе арене“, а још неколико стотина их је остало ван дворане. Баш као изабраници Дејана Радоњића и они су веровали током свих 40 минута у победу. Захвалност за константну песму и подршку стигла је уз звук сирене. Уследила је велика радост навијача и играча који су своју срећу несебично поделили међусобно.

Кошаркашки клуб Црвена звезда мтс захваљује се својим навијачима што су поново испратили Звездино гостовање у Немачкој. На прави начин, без било каквог инцидента, подршка Звездиних навијача надгласала је бројнију публику која је била наклоњена домаћину. Подсећамо да је слично било и прошле сезоне у Минхену када је преко 3.000 навијача бодрило Црвену звезду. Хвала вам што и у Немачкој, када је најтеже, црвено-бели кошаркаши имају ветар у леђа.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment