Moja Crvena Zvezda
Најновије

Из другог угла: Јована Дамњановић

Још једна победа у низу.
Јучерашња утакмица,била је сигурно једна од наших најслабијих утакмица ове сезоне, иако резултат то и не говори. Утакмица у Сомбору почела је са 15-ак минута закашњења, због тога што су првобитно хтели да нас ставе на неки ,,пашњак“, који нема клупу за резерве, слабо је обележен, итд…
Када је утакмица почела, врло тешко смо дошли до првог поготка, екипа Раванграда се затворила и буквално паркирала ,,аутобус“ испред свог гола. После првог погодтка који је постигла Андријана Пешић, која се после једномесечне паузе вратила на терен све је било лакше. До полувремена смо постигли још 3 гола, и са 4:0 отишли на паузу. У другом делу смо се мало пробудили и на моменте приказивали нашу препознатљиву игру. Било је пар заиста одличних акција које су углавно биле креације Данке Подовац и Весне Смиљковић, које су биле наши најбољи играчи на јучерашњој утакмици.
Од данашњег дана, све мисли су нам уперене ка следећој утакмици која се игра против Машинца у Нишу. То нам је једна од најтежих утакмица у првенству, тако да ћемо настојати да се максимално спремимо, а мотивације за тај сусрет нам сигурно неће недостајати.
Овим путем позивам све наше навијаче из Ниша и околине да дођу и помогну нам у освајању нова 3 бода.

Повезане вести

3 comments

Bane окт 10, 2011 at 20:09

Jeste li igrali na stadionu Radnickog? A na koju pasnjak su vas prvo hteli staviti, msm koji stadion? 😀 PS: Svaka cast na rezultatima..;)

Reply
Didi окт 10, 2011 at 19:09

Svaka vama cast na svemu sto radite i postizete! Ok, dogode se i padovi, trenutci „pogubljavanja“ ;), ali vasi rezultati i gol razlika govore u vase ime! Hvala vam na tome! A protiv Masinca… Prava prilika da pokazete kakav ste tim i od cega ste „skovane“. Hrabro u novu pobedu!

Reply
Genezis окт 10, 2011 at 23:50

Daj neko tabelu.

Reply

Leave a Comment