Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Одбојкаши дочекују Пазарце

одбојкаши Црвене звезде

Одбојкаши Црвене звезде су у недељу одиграли исцрпљујући меч у другом колу квалификација за Лигу шампиона, у коме су се након невероватног преокрета пласирали у наредну фазу такмичења, а већ у среду се окрећу изазовима у домаћем шампионату. Противник ће бити један од фаворита за титулу екипа Новог Пазара.

Одбојкашки клуб Нови Пазар је основан 1977. године, а од пре две сезоне сезоне су чланови најјачег ранга домаћег шампионата. Прошла сезона им је била најуспешнија у историји клуба, а ове најављују и борбу за трофеје. Прилично су променили тим пред ову сезону, а имају и новог тренера. Појачани су повратником Ирфаном Хамзагићем, доскорашњим средњим блокером Партизана, Душаном Лопаром, као и бившим техничарем Будванске ривијере, Луком Шормазом, и најбољим младим одбојкашем Србије 2015. године, Марком Радосављевићем. Одлично су започели ову сезону са три узастопне победе, и максималних девет бодова. Код куће су били бољи од Рибнице и Партизана, а у гостима су надиграли крагујевачки Раднички.

Црвено-белима ће ово до сада бити најтежи меч у домаћим такмичењима, а као што је делимично напоменуто у уводу, долази после два исцрпљујућа меча у квалификацијама за Лигу шампиона против Селвера из Талина. Одиграно је чак једанаест сетова у та два меча, а онакав преокрет какав је направила Звезда могу да ураде само шампионске екипе. Права је штета што више људи није било у хали, а они који су били, могли су да уживају у празнику одбојке, и здушно су подржавали нашу екипу. Надамо се да ће и сутра бити публике, момци су свакако заслужили да им се помогне у дербију кола, и да залет за нова искушења.

Идемо до нове победе!

IV коло Суперлиге Србије:

Црвена звезда – Нови Пазар,

Дворана: УСЦ „Вождовац“, среда, 09. 11. 2016. године, 18:30h

Повезане вести

Leave a Comment