Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Црвена звезда започиње одбрану Купа Србије у Старој Пазови

Црвено-бели одбојкаши се после трофеја у Суперкупу Србије и две победе у домаћем шампионату окрећу борби у Купу Србије. Наша екипа брани титулу и у овом такмичењу, а поход на нови трофеј започиње из Старе Пазове.

Интересантно је да ће ово бити трећи пут у последње четири године да се Јединство и Црвена звезда састају у првом дуелу у Купу Србије, тачније у осмини финала. Јединство и Црвена звезда овај пут практично отварају ово такмичење, с обзиром да је термин осмине финала средина новембра, али је овај меч померен због обавеза наше екипе у квалификацијама за Лигу шампиона.

Старопазовчани су у последњих неколико сезона често мењали ранг такмичења, испадавши у Прву лигу Србије, и поново се враћавши у друштво најбољих (и обрнуто), а прошле сезоне су освојили прво место у другом по рангу такмичењу у Србији, па су тренутно поново у Суперлиги Србије. Нема сумње да је Звезда фаворит у овом мечу, али, наравно, то је потребно показати и на терену. О томе је у изјави пред овај меч, датој за званични сајт нашег одбојкашког клуба, говорио техничар наше екипе, Никола Вељовић:

„Сигурно је да нам неће бити лако. Игра се само једна утакмица што ствара додатни притисак. Поправног нема, али надам се да ћемо успети да се изборимо са тим и да ћемо на крају славити. У екипи смо сви спремни, атмосфера је одлична и добро радимо на тренинзима, тако да очекујем пролаз у четвртфинале Купа“.

Позивамо све навијаче, пре свега из Старе Пазове и околине да дођу у халу, и помогну браниоцу трофеја да оствари нову победу.

Идемо до нове победе!

Осмина финала Купа Србије:

Јединство (СП) – Црвена звезда,

Хала спортова у Старој Пазови, среда, 26. 10. 2016. године, 19h

Повезане вести

Leave a Comment