Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Радоњић: „Сада нам треба подршка навијача!“

Тренер Црвене звезде мтс Дејан Радоњић о предстојећој утакмици са Игокеом говорио на конференцији за медије у Београду.

Кошаркаши Црвене звезде мтс дочекују у недељу од 21 сат екипу Игокее у утакмици 6. кола АБА лиге.

Црвено-бели су се вратили у суботу у јутарњим часовима из Истанбула, а већ током поподнева екипа Дејана Радоњића ће тренирати и почети припреме за дуел са екипом из Лакташа.

На конференцији за медије у дворани „Александар Николић“ тренер црвено-белих Дејан Радоњић истакао је да тим без обзира на велику победу у Истанбулу, овој утакмици приступа максимално амбициозно и озбиљно, јер је АБА лига приоритет за екипу Црвене звезде мтс.

АБА лига је за нас у такмичарском смислу приоритетно такмичење. Добро смо стартовали, али желимо да наставимо у истом ритму, јер распоред који следи доноси много оптерећења, а самим тим и осцилације. Екипа Игокее је након лошијег старта који је узрокован одсуством плејмејкера, дошла до неких вредних победа и то без искусног Вука Радивојевића. Показали су у утакмици против Будућности да могу да буду конкурентни и најбољим тимовима у региону. Имали су довољно дана да се припреме за овај меч, а ми смо стигли јутрос из Истанбула – почео је своје обраћање тренер Црвене звезде мтс и додао нешто што је и играчима и њему много важно за меч који ће се играти у недељу у Београду.

Позивати навијаче за утакмицу са Барселоном сада је лако, али играчима је сада та врста подршке преко потребна за утакмицу са Игокеом и зато позивам наше присталице да дођу у великом броју и пруже нам подршку у врло важној утакмици – рекао је тренер црвено-белих.

Морамо добро да се спремимо, иза нас је специфична и тешка утакмица, а имамо јако мало времена на располагању. Иза нас је непреспавана ноч, велике гужве у саобраћају у Истанбулу, рано смо устали, већ у 5 часова. Мало ћемо одморити, и већ у суботу одрадити један тренинг за Игокеу.Морамо да останемо максимално фокусирани. Игокеа је врло добра екипа, са скором 3-2, а лако је могло да буде 4-1, да нису изгубили прошле недеље како су изгубили од Будућности. Максимално озбиљно на њих, не заборавите да смо прошле године изгубили – рекао је Марко СИмоновић.

Утакмица Црвена звезда мтс – Игокеа игра се у недељу од 21 сат.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment