Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Кошаркаши отпутовали за Словенију, следи меч са Крком

Кошаркаши Црвена звезде мтс отпутовали су у недељу у јутарњим часовима у Ново Место, где их у понедељак (18 часова) очекује важан меч 5. кола АБА лиге са домаћом Крком.

Црвено-бели су пут Словеније отпутовали у комплетном саставу, решени да одиграју добру утакмицу након несрећног пораза од екипе Дарушафаке на старту Евролиге.

После евролигашког меча са Дарушафаком, настављамо АБА лигу у Новом Месту. Очекује нас меч са тимом који је направио доста корекција између две сезоне, почев од тренера. И претходних сезона нам се догађало да морамо да извлачимо максимум у утакмицама које смо играли у дворани „Леон Штукељ“. Сваки меч у АБА лиги је важан, желимо да дођемо до победе у Новом Месту, али смо свесни да ћемо морати да урадитимо пуно тога доброг током меча, како би стигли до циља – рекао је тренер Дејан Радоњић.

Тежак меч, али и позитивну реакцију након пораза у Евролиги, очекује и капитен Лука Митровић.

После пораза у Евролиги, враћамо се обавезама у АБА лиги и сигурно да имамо императив победе. Свакако да не смемо да дозволимо да нас пораз од Дарушафаке омете или остави било каквог трага на нама. Већ смо и раније говорили, наша приоритети се знају, а то су победе и што бољи резултат у АБА лиги. Зато желимо да одиграмо добру утакмицу против Крке и освојимо бодове.

Црвено-бели се одмах након одигране утакмице у Новом Месту, коју ће директно преносити „Аренаспорт“ на свом првом каналу од 18 часова, враћају за Београд, где ће се припремати два дана за меч са Галатасарајем. Пут у Истанбул планиран је за четвртак, а меч 2. кола Евролиге игра се у петак. Већ у недељу од 21 сат, црвено-бели дочекују Игокеу у утакмици 7. кола АБА лиге у дворани „Александар Николић“.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

dejo окт 16, 2016 at 17:20

Idemo samo napred na pobedu kosaraksi Crvene Zvezde protiv Slovenaca tamo

Reply

Leave a Comment