Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоЕвропска такмичењаКлупска дешавањаНајновије

Ватерполисти у Бреши, вечерас стартује 2.коло квалификација

ватерполисти

Ватерполисти Црвене звезде отпутовали су јуче у Италију, где ће у Бреши одржати квалификациони турнир 2.кола за пласман у Лигу Шампиона. Данас од 19 часова против ОСЦ из Будимпеште.

Експедиција црвено-белих на челу са председником Виктором Јеленићем и тренером Александром Николићем пред собом има најтежу групу и веома тежак задатак. Само два противника иду у плеј-оф, а у групи са вицешампионом Италије Брешом, за коју наступа бивши капитен Црвене звезде и репрезентативац Сава Ранђеловић, ОСЦ из Будимпеште, за који игра Слободан Никић и руски Синтез из Казања, биже веома тешко.

Александар Николић ће рачунати на 14 играча: голмани Краљ и Тодоровски, и играчи: капитен Пековић, Ивошевић, Танкосић, Јовић, Радовић, Илић, Бурсаћ, Ћорић, Љубеновић, Николов, Драшковић и Никочевић. Асистент тренера је Александар Филиповић.

Михајло Парезановић због повреде ће одсуствовати до Нове године, а новопридошли повратник Бијелић и Шуберић немају право наступа. Повратак Ђорђа Бијелића из САД се очекује наредних дана.

Програм утакмица Црвене звезде:

Петак, 14.октобар 19:00 – ОСЦ Будимпешта, Мађарска

Субота, 15.октобар 20:30 – Бреша, Италија

Недеља, 16.октобар 10:30 – Синтез Казањ, Русија

Након повратка из Бреше, црвено-беле очекује утакмица 2.кола А2 Регионалне лиге у Сплиту, против ПОШК-а.

Повезане вести

3 comments

Црни Грга из Мокрога Луга окт 14, 2016 at 22:44

Нажалост, Звезда је прву утакмицу изгубила са 8:7.
ОСЦ из Будимпешта – Црвена звезда 8:7 (3:1, 3:3, 0:1, 2:2)

Reply
ĐOLE BARI 91 окт 14, 2016 at 18:55

DA LI SE U KLUBU RAZMIŠLJA O TUŽBI PROTIV SRAMNE FRANJEVAČKE OLOŠI ŠOŠTARA,KOJI JE ZBOG SVOJIH BOLESNIH KOMPLEKSA SVE URADIO DA UNIŠTI NAŠ KLUB ? ZAŠTO SE U JAVNOST NE IZNESU ČINJENICE VEZANE ZA TOG SRAMNOG FRANJEVCA ?

Reply
LA[K]I окт 14, 2016 at 17:02

Idemo momci!!! Kad je VKCZ bio sampion Evrope tad su svi navijali za njih, danas pola njih i ne znaju da li jos postoji!

Reply

Leave a Comment