Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеТрансфери

Ракићевић: Само рад, и да се што пре уклопим

Петар Ракићевић у првој изјави као нови играч Црвене звезде мтс коју је дао након потписа трогодишњег уговора у Кошаркашком савезу Србије.

Петар Ракићевић потписао је у среду у просторијама Кошаркашког савеза Србије трогодишњи уговор са црвено-белима и одмах се ставио на располагање тренеру Дејану Радоњићу, о чему говори и чињеница да је талентовани млади репрезентативац Србије отпутовао са екипом у Задар.

Нови кошаркаш Црвене звезде мтс одмах по потписивању уговора у Сазоновој 83 у Београду, изнео је кратко прве утиске по преласку у редове актуелног шампиона АБА лиге и КЛС, и јединог српског евролигаша.

Велики корак за мене и заиста сам срећан што сам постао играч Црвене звезде. Потпуно сам сконцентрисан на паркет и предстојећи период. Пропустио сам припремни период, моје је да сада напорно радим, да добро тренирам и што пре се уклопим у тим и у складу са замислима тренера Дејана Радоњића. Сада сам у клубу који је на свим нивоима изванредно организован, моје је само да размишљам о кошарци – рекао је Ракићевић непосредно пред пут у Задар.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

pera окт 6, 2016 at 12:10

Momčino, krećeš od početka a to znači upravo to rad, red, samopregor i samokritika. Da se ne računa na tebe ne bi te ni doveli a pusti ti pričice iza brda. Tamo se igra zbog ljubavi ali pojedinaca prema parama a samo budale igraju za njih sada besplatno. Sretno im bilo, ovo je vreme profesionalizma u košarci i nema sentimenta kad se radi o profesionalnom igranju. To se sada jedino u Zvezdi ostvaruje i zato se i dešavaju ovi dobri rezultati. Prilika je da svi vi mladi igrači samo napredujete na zadovoljstvo svih nas.

Reply

Leave a Comment