Moja Crvena Zvezda
КошаркаПрипреме

Лале:“Радује ме оваква Црвена звезда“

Владислав Лале Лучић

Кошаркаши Црвене звезде су на званичном отварању сезоне у нашем „Пиониру“ декласирали Баварце, али свакако су меч обележиле препуне трибине београдског храма кошарке. Подршку новом тиму пружио је и велики број познатих личности, међу којима је био и велики број легенди нашег клуба. У првим редовима своје место су заузели Жеравица, Гуровић, Ковачевић,…, а међу њима био је и претходник садашњег првог човека КК Црвена звезда и човек који је нашем клубу донео последњу шампионску радост, Владислав Лучић. Након сусрета популарни Лале је изјавио:

– Радује ме овај амбијент и оваква Црвена звезда. Коначно се десила добра ствар у клубу да су присутна два веома квалитетна човека. Један руководи – Човић, а други то спроводи у дело – Пешић. Пројекат је веома добар и јасан. Што се тиче неких амбиција, још је рано дати неку оцену, јер је екипа веома млада. Најлепше је што су се Делије вратиле, а када је играчки кадар у питању мислим да ће Милутиновић и Недовић обележити ову сезону. Уз њих много очекујем и од Морисона за кога мислим да је коректан играч.

Повезане вести

4 comments

Nikola окт 7, 2011 at 10:25

Poslednje tri titule koje imamo delo su Lala Lucica,nesrecno smo izgubili finale kupa Radivoja Koraca protiv Mesa-Verona,osvojio titulu i sa zenama.Ako neko zasluzuje pohvale za svoj rad u Zvezdi to je on,samo onaj ko nezna moze da ga kritikuje!

Reply
Leon окт 7, 2011 at 00:24

Samo se ti ne javljaj!

Reply
Драган окт 7, 2011 at 07:43

Зашто, молим те? Лале је један од највећих Звездаша, који је задужио наш клуб за сва времена. Колико си ти имао година када је он нама доносио титуле…?

Reply
Dark окт 7, 2011 at 08:58

Decko, ti si ocigledno bas zalutao!

Reply

Leave a Comment