Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Божовић о учинку странаца: „Доћи ће моменат када ћемо морати да одлучимо шта ћемо даље“

Шеф стручног штаба Миодраг Божовић говорио је о неким од Звездиних странаца.

– Хуго се на последњој утакмици није кретао добро као што он то зна и може да ради. Дуго је био повређен, вуче тај проблем са чланком и није тренирао како треба. И Канга је примио ињекцију у чланак пред почетак вечитог дербија. Обојица су релативно ровити, али то није оправдање за њихову игру. Када изађеш на терен никог не занима да ли си здрав и како се осећаш – рекао је Божовић.

Звездин тренер сматра да странцима који су дошли овог лета треба дати још времена.

– Руиз ми делује брже и свежије од Моучеа, не знам да ли је проблем у томе што нису тренирали већ само играли утакмице па им је било потребно много више времена да се спреме с обзиром да то да нису прошли тренажни процес. До прошле недеље смо утакмице играли скоро сваког трећег дана и није било много времена за припрему. Моуче је врло активан на тренингу, али ако упоређујемо његове игре у Аргентини и овде разлика је огромна. Можда је у некој кризи, треба сачекати, рано га је отписивати.

Још један играч је у сличној ситуацији.

– Од Фибела очекујем да пружи више, његове игре овде и у Русији се много разликују, сигурно ни њега нећемо отписати прерано. Можда су у кризи, треба им дати времена, али нормално је да нећемо чекати читаву вечност. Доћи ће моменат када ћемо морати да одлучимо шта ћемо даље – поручио је Божовић.

Повезане вести

10 comments

Zoki сеп 24, 2016 at 20:35

Grofe razocarao sam se u tebe,meni i dalje nije jasno zasto Milosevic nije dobio sansu,pratio sam igre tog decka iz prosle sezone posle ibanjeza najbolji levi bek u ligi gledano i statisticki,ali i realno… Ristic treba u vezu da se gurne,dobar je ofanzivno,ali defanzivno je katastrofa,steta sto Milosevic trune,a bogami i Ristic na levom beku..nadam se da ces se dozvati u pamet treba forsitrati mlade i.perspektivne igrace, njih dvojica to zaista jesu na svojim pozicijama

Reply
S@LECZV сеп 24, 2016 at 09:47

Grofe ajd slobodno forsiraj mlade nade i ako grese bar su nasi a kad stranac ne donosi razliku e to je vec problem…..Zasto forsirati Huga,Mouchea,Ruiza i Fibela kada ne prave razliku…..Mogli smo mi dovesti Djurjevica ode u Partizan,Mudrinski je bio slobodan-nista.
Treba nam extra stoper komada 2 i napadac-Razbijac-komada 1.Hugo imao sezonu iz snova i to mu je to….Rasprodati ih sto pre zbog plata ajmo da pravimo kostur tima od mladih igraca i sa par igraca iduce sezone da bude bar liga Uefa…AMAN SRAMOTA VISE!!!
KAD SMO ZADNJI PUT IGRALI EVROPU!!!!! Generacija Zigic-Kovacevic-Bisevac-Milovanovic-Milijas-Stojkovic-Basta…itd….JER imasmo stranca tad…..Samo Donalda cuvaj ostalo nam ne treba….POZZZ…

Reply
Mississauga сеп 23, 2016 at 22:16

grofe , sve si kredite potrosio , samo cekam da odes ,posto znam da neces nista napraviti kao sto nisi ni dosad a imao si mnoooogooo vremena i priika . Sto semene tice ti si proslost !

Reply
Teks Viler сеп 23, 2016 at 18:59

Grof je Srbenda,Zvezdas i ljudina.Ziv covek gresi pa i on.Da nije Kahriman protiv Bugara kiksao danas bi na nasoj Marakani musema se vijorila.Osvojicemo titulu i kup,pa sta bude posle.

Reply
Backo сеп 23, 2016 at 22:30

Pravi komentar posle duzeg vremena. Svi kritikuju Grofa, a dobro znamo da nas je samo jedan gol protiv Bugara delio od prolaska dalje, i to onaj! sto je primio Kahriman… Ali stoji da ekipa u poslednje vreme igra bez neke preterane zelje – to mora sto pre da se promeni!

Reply
Dark сеп 24, 2016 at 01:45

Ma nama uvek samo malo fali. Fali tu, fali u proslo i pretproslom derbiju. Pa nemoze uvek. Imali smo srece sa Valetom.

Reply
Djole-Jagodina сеп 23, 2016 at 18:53

Vec trazi opravdanje u neuigranosti a sam sastavlja ekipu.Ima vremena uigrace se do kukovog leta.I opet se zali na terene i razne druge stvari zato sto igramo sporo.To se na treningu vezba Grofe pusti terene i bakrače.Ili neznas ili neznaju ali mi vidimo nismo ćoravi

Reply
Bata сеп 23, 2016 at 16:18

Ajmo delije svi na Rajka , skolarci da napune jud , porodicno na istok i zapad , da pomognemo nasoj Zvezdi .A ti Grofe i Terzicu “ da se uzmete u pamet “ ove godine titula i liga sampiona , nema vise cekanja , imate dovoljno vremena da spremite ekipu .Protiv Vojvodine od prvog minuta napadacki i presing .Idemo Zvezdo pocni da gazis !

Reply
Hadži Dragan сеп 23, 2016 at 17:20

Tako je brate…u nedelju svi na ˝Rajka˝.

Reply
kastiljo сеп 24, 2016 at 14:50

Ima dovoljno vremena da se spremi ekipa,ali pitanje je koja ekipa,posto od ovih igraca vecina ostati nece…LeTalek,Donald,Hugo,Srnic,Petkovic,Mouche,verovatno Kanga(potpisao na 2 godine?!) ce otici…Opet ce se na zimu dovesti 10 igraca da budu zamene za gore pomenute i opet sve krece iznova i iznova…Mi moramo da napravimo sistem 7-7-4,tj da u prvih 18 igraca 7 bude iz omladinske skole,drugih 7 da cine takoreci povratnici i ono najbolje sto mozemo iz nase lige da pokupimo a 4 stranca da budu i to sva 4 da prave razliku i da budu nosioci igre,nezamenlijivi u prvih 11. Od nasih stranaca iskreno samo bi Ruiza zadrzao jer znam da moze mnogo bolje i ima odlican potencijal,sjajne fizikalije,brz…Od njega tek od zime ocekujem ono pravo.Hugo jedva da je i za nasu ligu dobar sa ovakvom formom i glavom,videli smo da je cak i protiv Valete bio vise nego inferioran,Donald sve losiji,Letalek pogubljen totalno,o Moucheu da ne pricam,taj covek ko s marsa da je pao,Kanga moze da se isplati sa svojim dvogodisnjim ugovorom vrednim 900.000e samo ako nas uvede u LS ili LE,u suprotnom cemo morati sledeceg leta da ga prodamo da bi nam se isplatio.
4 stranca u startnoj,3 omladinca i 4 domaca igraca tipa razno 😀 Sa ovakvim sistemom poslovanja mislim da bi klub procvetao za 2 godine.

Reply

Leave a Comment