Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

„LuckyBet“ нови спонзор КК Црвена звезда мтс!

Интернационална компанија за онлине клађење „LuckyBet“ нови велики спонзор КК Црвена звезда мтс. Сарадња потписана на годину дана са опцијом продужетка. Уговор потписали председник КК Црвена звезда мтс Небојша Човић, и представник компаније „ЛуцкyБет“ за регион Далибор Крковић.

КК Црвена звезда мтс потписао је у уторак уговор о генералном спонзорству са интернационалном компанијом за онлине клађење „LuckyBet“.

Уговор је потписан на годину дана, а потписали су га директор „LuckyBet-а“ за регион Србије, Цгрне Горе, Хрватске и БиХ, Далибор Крковић и председник КК Црвена звезда мтс Небојша Човић.

Представник новог члана тима спонзора црвено-белих изразио је велико задовољство потписаним уговором, и упознао присутне новинаре да је „ЛуцкyБет тражио партнера у Евролиги, и у Црвеној звезди препознао све оно што један клуб треба да представља у најјачем и највећем европском клупском такмичењу”

Господин Крковић,који је приликом потписивања уговора добио на поклон и црвено-бели дрес, је додао да избор није био тежак, и да је инсистирао на овом уговору и договору, јер је и сам навијач Црвене звезде, а и овакав договор донеће обострану корист двема странама, а његовој компанији прилику да на прави начин уђе у српско тржиште.

Са друге стране, председник црвено-белих захвалио се на поверењу новом партнеру и спонзору КК Црвена звезда мтс:

„Имам задовољство да најавим да смо за ову сезону која стартује за десетак дана, обезбедили генералног спонзора, компанију Луцкy Бет. Задовољство ми је да је избор пао на КК Црвена звезда, чиме се директно, и индиректно поштује све што смо урадили у претходним годинама. Међународна компанија је нашла интерес да буде генерални спонзор. Задовољни смо и очекујемо да ће сарадња бити добра, и да ћемо је наставити и у наредним годинама. Ове године морамо сви заједно да урадимо много посла, јер нас чека много изазова“ рекао је председник црвено-белих.

КК Црвена звезда мтс проширила је свој пул спонзора, а први тим путује у четвртак у Грчку, где ће екипа Дејана Радоњића одиграти изузетно јак турнир на Криту од 23-26.септембра, пре првог такмичарског меча који ће се играти 30.септембра у дворани „Александар Николић”.

Како је саопштио први човек црвено-белих, због техничких проблема, замене семафора, и још неких стандард које је Евролига изменила пред старт нове сезоне, екипа Црвене звезде мтс званични деби у елитном такмичењу, имаће у дворани „Александар Николић” 13.октобра против турске Дарушафаке.

Повезане вести

2 comments

dejo сеп 20, 2016 at 17:56

Uvjek sam za nove sponzore u KK Crvena Zvezda al sam protiv kladionica licno bih volio da je neka strana firma

Reply
Ivan cg bari сеп 20, 2016 at 16:12

Mislim da smo u drugom planu u odnosu na komšije već odavno.Pogrešno je što misle da će povike sa Juga novcem isključiti.Neće a i Sever sve vidi ali…

Reply

Leave a Comment