Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојкаОдбојкаПријатељске утакмицеПрипреме

Одбојкашице без проблема до трофеја у Бајиној Башти

Одбојкашице Црвене звезде убедљиво су славиле на првом припремном турниру ,,Кристал Филд турнир шампиона“, који је за викенд одигран у Бајиној Башти. Црвено-беле су првог дана турнира савладале Јединство из Ужица са 3:0, да би у финалу у недељу надиграле и Визуру – 3:0 (25:15, 25:19, 25:23).

Изабранице Мирјане Мусулин у оба дана такмичења показале су висок ниво игре за припремни период и заслужено дошле до првог трофеја. Питање победника у мечу против ослабљене Визуре није се постављало ниједног тренутка, а посебно радује добра игра Николине Лукић (19п.) која се враћа после повреде. Такође, појачања Ђурић и Вукомановић показале су да су с разлогом доведене и да ће дати додатан квалитет младој екипи Звезде.

Капитен Николина Лукић проглашена је за најбољу играчицу турнира, док је Кристини Ђурић припала награда за најбољег техничара. Истакла се и Бојана Миленковић са 18 поена, a Вања Букилић забележила је девет.

Црвено-беле ће после лоше прошле сезоне покушати да се врате на место које им припада, а викенд у Бајиној Башти показао је да имамо чему да се надамо. Почетак првенства заказан је за средину октобра, а већ у првом колу Звезда ће угостити актуелног шампиона Визуру.

 

Повезане вести

Leave a Comment